Luka Petrović jedan od najboljih igrača Železničara - “Pančevački Vinicijus” potpisao novi ugovor!

28.12.2022

11:09

0

Radi se o igraču koji je prošao mlađe selekcije Rada i igrao za Dinamo 1945, odakle je došao u Železničar

Luka Petrović jedan od najboljih igrača Železničara - “Pančevački Vinicijus” potpisao novi ugovor!
Copyright FK Železničar Pančevo

U Železničaru ne sede skrštenih ruku. Dok su igrači na odmoru, rukovodstvo kluba sprema tim za velika dela. Ciljevi i ambicije su jasni, Super liga nikad nije bila bliža, svesni su toga i u Železničaru, međutim ove sezone ništa neće prepustiti slučaju. Zato i nikoga ne bi trebalo da čudi što ambiciozni ljudi kluba iz Pančeva misle o svakom detalju.

Rukovodstvo Železničara odlučilo je da produži ugovor sa fantastičnim krilnim napadačem Lukom Petrovićem (25), koji je ispunio očekivanja trenera Tomislava Sivića. Tokom jesenjeg dela sezone bio je jedan od najboljih u timu Železničara, a  na terenu je proveo 1.531 minut.

Novi ugovor sa Petrovićem produžen je do 2024. godine. Radi se od igraču koji je prošao mlađe selekcije Rada, igrao je za Dinamo 1945 odakle je došao u Železničar, proveo je šest meseci na pozajmici u OFK Vršcu, a posle potpisivanja ugovora nije skrivao zadovoljstvo:

- Sa vodećim ljudima iz kluba sam se brzo dogovorio oko produženja saradnje do leta 2024. Tri godine sam u klubu i svake smo sve jači, verujem da će tako i na proleće biti.

Svestan je Luka Petrović da će se od njega tokom prolećnog dela sezone očekivati još bolje partije, a kako ističe spreman je za nove izazove.

FK Železničar Pančevo
 

 

- Želim da igrama i golovima doprinesem ostvarenju cilja koji je pred nama ove sezone i da Grad Pančevo dobije superligaša. Atmosfera je od prvog dana bila prava i to je jedan od razloga što smo postigli lepe rezultate u prvom delu sezone.

Pripreme startuju posle praznika, sa trenerom Tomislavom Sivićem.

- Zabeležili smo sa šefom struke Sivićem seriju odličnih rezultata i upoznali se sa njegovim zahtevima i radom, a zahvaljujući njemu odigrao sam dobru jesenju sezonu. Najvažnije je da mene i sve ostale u klubu zdravlje posluži i onda će biti lakše da zajedno dođemo do našeg cilja, da postanemo članovi elite. Imamo odličan tim, ali moramo to pokazati na terenu i osvajati bodove. Možemo se nadati da to možemo i ostvariti - rekao je Petrović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike