Senzacija na pomolu: Zdravko Mamić preuzima srpski klub

06.10.2020

06:29

0

Autor: Milan Nastić

Bivši predsednik Dinama želi da uđe u TSC iz Bačke Topole

Senzacija na pomolu: Zdravko Mamić preuzima srpski klub
Copyright Profimedia.rs

Bivši predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić mogao bi aktivno da se uključi u srpski fudbal. Naime, prema pisanju Maxbeta, on ima ozbiljne namere da preuzme TSC iz Bačke Topole.

On za sada nije komentarisao takvu informaciju, ali je nedavno u jednoj emisiji izjavio da nema ništa protiv da poslovnu karijeri nastavi u Srbiji.

– Nemam nikakav razlog zbog kojeg sutra ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu jer su to za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu, i da na tržištu u normalnim, uređenim okolnostima imam takvu ponudu, zar ne bi to bila privilegija za mene? To ne bi bila kazna. Ja se na to ponosim iako znam da ću zbog toga imati mnogo problema – govorio je Mamić.

TSC je poslednje dve godine izuzetno stabilan prvoligaš, prošlu sezonu završili su na četrvtom mestu i izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Tu nisu imali sreće, jer su ispali od slavne Steaue posle penala.

Inače, mađarska vlada je dosta pomogla ovaj klub, sagradili su stadion i akademiju timu iz Bačke Topole, koji ima velike ambicije u budućnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maxbet sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike