Užasne vesti iz Brazila! Pele u bolnici čeka Božić – medicinski nalazi ne pokazuju ništa dobro!

21.12.2022

22:28

0

Autor: A. Š.

Legendarni Brazilac bori se sa najtežim i najopakijim protivnikom

Užasne vesti iz Brazila! Pele u bolnici čeka Božić – medicinski nalazi ne pokazuju ništa dobro!
Pele - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Pele trenutno igra najvažniju utakmicu u životu i kao retko kada nalazi se u podređenom položaju. Najteži i najopakiji protivnik zadaje mu žestoke udarce, a poslednje vesti iz Brazila nisu nimalo ohrabrujuće.

Legendarni „karioka“ od prošle godine bori se sa rakom debelog creva. Posle operacije i početnih hemioterapija delovalo je da će se maestralni golgeter uspešno oporaviti, međutim krajem novembra ove godine zdravstveno stanje mu se pogoršalo pa je hitno hospitalizovan.

Iako su njegovi najbliži u prvi mah demantovali da se radi o pogoršanju zdravstvenog stanja, poslednja objava bolnice u kojoj se Pele nalazi jasno pokazuje da se nekadašnja zvezda Santosa nalazi u teškom stanju.

Pele će Božić provesti u bolnici „Albert Ajnštajn“ u Sao Paolu, pošto je otkriveno da mu je sada potrebna dodatna nega i zbog srčane i bubreže disfunkcije, dok se onkološka bolest nalazi u progresiji.

Uz sve to, Peleu je odmah po prijemu u bolnicu morala da se sanira respiratorna infekcija, što sve zajedno ukazuje na to da se legendarni Brazilac nalazi u izuzetno teškom stanju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike