Argentino, stižemo: Mesi saigrače ukrcao u avion vredan 14.000.000 evra

06.10.2020

17:45 >> 18:43

0

Autor: Milan Nastić

Kapiten gaučosa organizovao prevoz za kolege iz reprezentacije

Argentino, stižemo: Mesi saigrače ukrcao u avion vredan 14.000.000 evra
Copyright Profimedia/Printscreen/Telemundo

Jedna od najvećih muka za sve fudbalske reprezentacije u ovim nesigurnim vremenima je kako da se sve zvezde sa raznih delova planete prebace od tačke A do tačke B. Kada je fudbalska reprezentacija Argentine u pitanju – tu nema nikakvih problema!

Naime, kapiten “gaučosa” Leo Mesi odlučio je da u pogon stavi svoj privatni avion i da do Južne Amerike prebaci, a potpom i vrati u Evropu neke od svojih reprezentativnih kolega. Tako će se u lettilici koja ga je goštala 14.000.000 evra naći Paulo Dibala, Markos Akunja, Lukas Okampos, Nikolas Otamendi i Huan Fojit. Na taj način, procenio je Mesi, on i saigrači će biti najsigurniji i pokušaće da preduprede eventualnu zarazu koronavirusom.

Profimedia

Aduti Argentine voziće se privatnim Mesijecim avionom koji je fudbalski superstar pazario za 14 miliona evra i koga kapiten Barselone ga koristi od 2018. godine.

Tokom leta iz Evrope, fudbalske zvezde nisu morale da brinu ni oko čega. Naime, ova letilica ima sopstvenu kuhinju, postoje dva kupatila, i može da primi 16 osoba. Zanimljivo da stolice mogu da se pretvore u osam kreveta, tako da je veoma udoban za duže letove.

A da bi se videlo da je ovo Mesijev avion, neponovljivi vezista je odlučio da ga ukrasi sa natpisima na kojima dominira broj deset, onaj koji nosi na dresu.

Ovaj avion dospeo je u žižu javnosti  peh početkom ove godine, kada je morao da prinudno sleti u Brisel zbog tehničke greške. Ipak, kvar je brzo otklonjen.

Mesi zbog reprezntativnih obaveza pri povratku iz Argentine u Španiji biće u karantinu dve nedelje i gotovo je sigurno da će propustiti duel sa Hetafeom 18. oktobra u Primeri, a postoji mogućnsot da preskoči i utakmicu svih utakmica u Španiji, onu protiv Real Madrida koji je na programu 25. oktobra.

Inače, Argentinu očekuje 8. oktobra prvi meč kvalifikacija za SP protiv Ekvadora na svom terenu, dok pet dana kasnije gostuju Boliviji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike