Siniši se zbog njega kidalo srce: Upoznali su se mnogo godina kasnije, svemu je posredovala Arijana

17.12.2022

10:57

0

A svoju ulogu u ovoj priči ima i Dejan Stanković

Siniši se zbog njega kidalo srce: Upoznali su se mnogo godina kasnije, svemu je posredovala Arijana
Siniša Mihajlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Legendarni Siniša Mihajlović sa suprugom Arijanom, oduvek je imao divan i skladan brak, u kome su dobili petoro dece, dve ćerke, Viktoriju i Virdžiniju i trojicu sinova, Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Međutim, ono što je malo poznato u javnosti, čuveni Miha ima još jednog sina, Marka.

Naime, Mihajlović se nikada nije libio da javno govori o vanbračnom sinu, koga je priznao po rođenju, ali upoznao mnogo godina kasnije.

Marko je Sinišin sin iz veze sa jednom Italijankom, pre poznanstva sa Arijanom.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - govorio je Siniša Mihajlović.

Interesantno, ali presudnu ulogu da do tog susreta dođe i dosta ranije, imala je upravo Arijana.

Naime, Miha je planirao da sina upozna kada postane punoletan, a lepa voditeljka je učinila sve kako bi se njihova deca upoznala i ranije.

Prilikom prvog susreta, Arijana je decu odvela na stadion, pa je Marko  prvi put uživo gledao svog oca na terenu.

Bio je to meč između Intera i Breše, a ekipa iz Milana je u jednom trenutku imala slobodan udarac, koji je izveo upravo Mihajlović.

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - rekao je tada Siniša, koji je pogodak posvetio upravo svojoj porodici.

Veliku oazu mira Siniša je imao upravo sa njima, ali ih je nažalost napustio u 54. godini života. Preminuo je u petak, u Rimu, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom. Najvažniju utakmicu u životu nije uspeo da dobije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike