Otkriveno odakle će Novak gledati finale Mundijala u nedelju (VIDEO)

14.12.2022

09:20

0

Autor: 24sedam

Srbin došao na probu odela kod španskog dizajnera Tomasa Laso-Argosa koji je napisao da je Đoković spreman za finale u Kataru

Otkriveno odakle će Novak gledati finale Mundijala u nedelju (VIDEO)
Nole i Tomas Laso-Argos - Copyright Instagram printscreen

Novak je spreman za finale u Kataru!

Najbolji srpski teniser posetio je španskog modnog kreatora Tomasa Laso-Argosa i obavio probu odela, koje je navodno spremio za nedeljno finale Mundijala u Kataru.

Španac je osnivač robne marke "Absolute Bespoke", već ima razgranatu prodajnu mrežu od Nujorka do Bangkoka, a među klijentima mu je i fudbalska zvezda Liverpula Mohamed Salah.

Instagram printscreen
 

Na kratkom videu koji je završio na Instagramu vidi se kako Đoković u prisustvu Španca isprobava odelo i kaže da će finale SP biti sjajno, iz čega je zaključeno da bi mogao da "skokne" do Dohe i prisustvuje još jednom meču čarobnog Lea Mesija.

 

 

Takođe, i Tomas Laso-Argos na Instagram storiju piše da je Nole spreman za finale.

 

Đoković se oglasio posle prvog polufinala Argentina - Hrvatska čestitajući preko Instagrama Leu Mesiju na pobedi i Dejanu Lovrenu i Luki Modriću na još jednom sjajno odigranom svetskom šampionatu.

Finale SP u Kataru igra se u nedelju u 16.00, a Argentina večeras, posle meča Francuska - Maroko, treba da dobije rivala za "zlatnu boginju". Obe ekipe će se boriti za svoj treći trofej. Argentinci su slavili 1978. i 1986, dok su "trikolori" trijumfovali 1998. i 2018. godine.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike