I Srbija bi bila sila sa ovakvim navijačima: Mesijev gol izazvao eksploziju sreće u Buenos Ajresu! Da se naježiš (VIDEO)

29.11.2022

13:56

0

Autor: 24sedam

Kako su Argentinci dočekali gol Mesija protiv Meksika

I Srbija bi bila sila sa ovakvim navijačima: Mesijev gol izazvao eksploziju sreće u Buenos Ajresu! Da se naježiš (VIDEO)
Leo Mesi i Buenos Ajres - Copyright tanjug/ap, Printscreen/instagram

Nije važno da li volite Argentinu ili ne, da li mislite da je Leo Mesi najbolji ili ima boljih, ali navijače "gaučosa" morate poštovati.

Njihova ljubav prema nacionalnom timu, fudbalskim herojima kao što su Mesi ili Maradona, to je fudbalska posebnost, kakva se teško sreće na drugim mestima naše planete.

Na društvenim mrežama završio je snimak slavlja običnog naroda u momentu kada je Mesi postigao gol protiv Meksika. Iz stanova se prolomila ekslplozija radosti, ali i olakšanja zato što je meč sa Meksikancima bio "biti il' ne biti" posle iznenađujućeg poraza od Saudijske Arabije. Zvuk koji je izašao na ulici bio je istovetan onima sa stadiona kada se igraju velike utakmice. Neverovatno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

Sa ova tri boda Argentini su otvorena vrata osmine finala Mundijala, ali će pre toga biti potrebno da se pobedi Poljska.

Iako ovaj meč sa Poljacima neće biti nimalo lak, vetar u leđa doći će i sa tribina i iz otadžbine.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike