Navijači oterali ruskog blogera iz Srbije: Napisao da su Srbi Cigani, a rakija magareći izmet

22.11.2022

07:19

0

Autor: 24sedam

Ruski mediji prenose da je njihov poznati bloger navodno isteran iz Srbije od strane pristalica Crvene zvezde

Navijači oterali ruskog blogera iz Srbije: Napisao da su Srbi Cigani, a rakija magareći izmet
navijači fajnal for Goran Sivački (11) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ruski mediji jutros su izvestili da je njihov poznati bloger Ilja Medison morao da napusti Beograd i Srbiju zbog navodnih pretnji navijača Crvene zvezde.

Ovaj bloger napisao je na svom Telegram profilu šta mu se tačno desilo, a sve je pokrenuto zbog njegovog ranijeg pisanja da su "Srbi Cigani, a njihovo nacionalno piće rakija uporedio sa magarećim izmetom. Medison se zblog političke situacije u Rusiji preselio u Srbiju, ali ne zadugo:

Sviđalo mi se u Srbiji, bilo je kul, ali je moj dugi jezik u prošlosti govorio da Srbi nisu braća, već Cigani, a rakija je magareći izmet. Neko je to prosledio navijačima Crvene zvezde koji su znali ruski jezik i onda je priča jasna. Hvala braći što su saslušali moje argumente i dali mi nekoliko dana da se spremim. Srbija je divna zemlja, ljudi su divni, voleo bih da živim tamo, ali opet nema sreće - napisao je Medison.

Bloger se u međuvremenu odselio u drugu zemlju:

-  U sledećoj zemlji sve je ispalo pet puta skuplje, turobnije, a internet je potpuno s.anje. Upao sam u demor, što je normalno u takvoj situaciji. Ovo đubre sa boravišnim dozvolama, novcem, stanom, takođe, nemam dovoljno snage da se ponovo povlačim.

Medison objašnjava da mu nedostaje Moskva i da otkako je bolje upoznao Evropu, sve je uvereniji da nema boljeg grada za život od ruske prestonice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike