Enrike napravio pometnju u Španiji spiskom za SP, pa dodatno začinio: Ja sam najbolji selektor svih vremena!

13.11.2022

23:44

0

Autor: G. F.

Crvenu furiju sa klupe predvodi čovek sa ogromnim egom

Enrike napravio pometnju u Španiji spiskom za SP, pa dodatno začinio: Ja sam najbolji selektor svih vremena!
toki voki1 - Copyright printscreen/Twitter

Nekako je prirodno da čovek o sebi razmišlja u superlativu, ali i da se preispituje. Kod nekih osoba to preispitivanje gotovo da ne postoji.

Na nedelju dana pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu selektor Španije Luis Enrike demonstrirao je da pripada drugoj grupi. Njegov ego je očigledno ogroman.

Iako se našao na udaru javnosti zbog odluke da neke velike zvezde ne povede u Katar Enrike puca od samopouzdanja, a u svojim izjavama ide baš daleko!

- Ne sumnjam da sam savršen izbor za ovaj posao, kako u to da sumnjam? Najbolji sam trener na svetu! Moram i igrače da ubedim u to, a da bih njih ubedio ne smem da sumnjam u sebe! Ja sam najbolji nacionalni trener u istoriji fudbala! Možda to nije tačno, ali tako mislim. Eto, imate odgovarajuću titulu - rekao je Enrike pa nastavio:

- Ovo je ekipa Luisa Enrikea! Ne sumnjajte u to što jeste. Uskoro ćemo videti tim koji želi da dominira i napada, da se bori u svakoj utakmici, da pritiska visoko na terenu. Hoće li to biti dovoljno, e to je nemoguće reći u ovom trenutku!

Španija se na Mundijalu nalazi u Grupi E sa Nemačkom, Japanom i Kostarikom i očekuje se da lako izbori plasman u narednu rundu takmičenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike