"Orao" u odličnim rukama: Filip Kostić u Pazovi radi sa najboljim (video+foto)

11.10.2020

12:07 >> 16:13

0

Najbolji igrač Ajntrahta na dobrom putu da sanira povredu kolena pre roka postavljenog od nemačkih lekara

"Orao" u odličnim rukama: Filip Kostić u Pazovi radi sa najboljim (video+foto)
Copyright MN Press

Prognoze nemačkih lekara da će se Filip Kostić oporaviti do 31. oktobra i utakmice u Verder, a kako zdravo trči igrač Ajntrahta ne bi bilo iznenađenje da se pojavi i ranije na terenu. Kostić pauzu koristi na najbolji način.

Nalazi se u Staroj Pazovi zajedno sa ostalim igračima reprezentacije Srbije i trenira po programu kondicionog stručnjaka Andreje Milutinovića, koji u svetu poznat po metodama rada kod oporavka fudbalera posle težih povreda.

Filip Kostić za 24sedam iz Frankfurta otkriva šta je najjači adut Srbije u Oslu

Kostiću je dijagnostikovano napuknuće ligamenta kolena na utakmici sa Hertom, posle čega su lekari tima iz Frankfurta konstatovali da je za dlaku izbegnut najgori scenario koji bi srpsko levo krilo odvojilo od terena na više meseci. U izjavi za 24sedam najbolji igrač Ajntrahta opisao je tada kako je povređen:

– Sve se desilo u deliću sekunde. Užasan osećaj. Dobio sam jak udarac u koleno stajne noge. Nisam bio u stanju da nastavim, a onda su kada se bolno mesto ohladilo tek su počeli problemi. Krenulo je da otiče koleno, ni hladne obloge nisu pomagale, pa sve što prati takvu povredu, stres, nervoza, neizvesnost. Prognoza je za sada nekoliko nedelja oporavka. Videćemo kako će teći. Što se mog dela posla tiče, ja ću dati sve od sebe da se što pre vratim na teren – rekao je Kostić.

Rečeno, učinjeno.

Pogledajte na snimku treninga “orlova” kako Kostić trči u društvu Milutinovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike