Reči Dušana Bajevića koje je bivši selektor Srbije jedva čekao da čuje

12.10.2020 | 10:09

Autor: D. B.

Poznato je kada će fudbalska legenda napustiti klupu BiH

Copyright Profimedia

Danima traje priča oko odlaska Dušana Bajevića sa klupe fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Mediji u BiH i dalje su uvereni da će legendarnog fudbalera zameniti nekadašnji selekor Srbije Mladen Krstajić, a sada je poznato i kada bi to moglo da se dogodi.

Srbiji u Istanbulu sudi Bugarin, znaju ga u Partizanu i Radu

Naime, Bajević je posle remija sa Holandijom u meču 3. kola Lige nacija potvrdio da će ostati na klupi do kraja nademetanja u ovom takmičenju, kao i da mu tada ističe ugovor.

Ja imam ugovor do zadnje utakmice Lige nacija, tako da moj posao završava u novembru – objasnio je čovek koji je vodio broje grčke klubove, ali i Crvenu zvezdu.

A ukoliko bi Krstajić preuzeo kormilo “zmajeva” jasno je da ga ne bi sačekala sjajna atmosfera.

– Svi smo znali šta nas čeka protiv Holandije, a hteo bih da čestitam igračima na zalaganju i igri, koja, moram to da kažem, i nije baš prihvaćena od naših navijača. Na kraju se ispostavilo da smo imali zrele šanse, a da su oni pred kraj mogli da dođu do pobede – objasnio je Bajević.

Do kraja takmičenja u Ligi nacija reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće protiv protiv Poljske (14. oktobar), kao i Holandije (15. novembar) i Italije (18. novembar). Bajeviću na dušu mediji u BiH stavljaju neuspeh u duelu baraža za odlazak na EP, kada je njegov tim poražen od Severne Irske.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam