Prvotimac Crvene zvezde igrao za omladince - gol i asistencija za "petardu"

12.10.2020

16:42 >> 16:49

0

Autor: J. T.

U nedostatku minutaže kod Dejana Stankovića, Andrija Radulović je zaigrao za ekipu Marka Neđića

Prvotimac Crvene zvezde igrao za omladince - gol i asistencija za "petardu"
Copyright MN Press

Pauzu u Superligi zbog termina za reprezentacije, napadač Crvene zvezde Andrija Radulović iskoristio je da pomogne omladincima Crvene zvezde.

Kao 18-godišnjak ima pravo nastupa za tim Marka Neđića, pa je u nedelju pomogao svojim drugarima da dođu do ubedljive pobede protiv Novog Sada u gostima – 5:1.

– Velika mi je čast što sam dobio priliku da pomognem mojim drugarima. Sa nekoliko igrača iz ove omladinske selekcije sam igrao i znam kakvi su profesionalci, iako imaju 17 godina i manje. To mi olakšava posao. Naravno, sa druge strane, mnogo mi je drago što sam dobio šansu da odigram utakmicu i uvek ću prihvatiti poziv da pomognem našoj ekipi – istakao je Radulović za klupski sajt.

Pobedi crveno-belih doprineo je golom i asistencijom.

– Dugo nisam odigrao 90 minuta. Naravno, konkurencija u prvom timu je veoma jaka, a ja strpljivo čekam svoju šansu kako bih se pokazao u najboljem svetlu. Drago mi je zbog pogotka, ali pre svega sam srećan što je moja ekipa pobedila. Oduševljen sam igrom naših omladinaca, mnogo su talentovani i verujem da će uskoro i neko od njih doći do prvog tima. 

MN Press

Omladinci Crvene zvezde igraće na proleće u Ligi šampiona mladih, a Radulović se nada da bi i tada mogao da bude deo ekipe.

– Iskreno bih želeo da ponovo odigram omladinsku Ligu šampiona. Ovoga puta to nije grupna faza kao prošle godine, ali verujem da ovaj tim može mnogo. Spreman sam da pomognem koliko mogu i verujem da ćemo napraviti uspeh. Takođe, nadam se i radim na tome da dobijem šansu i u prvenstvu, kao i u Ligi Evrope, verujem u sebe i daću svoj maksimum kada god budem bio na terenu u crveno-belom dresu – naglasio je Radulović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike