Ispovest brazilske legende: Čuo sam glasove da moram da verujem u Boga, ili ću poginuti

13.10.2020

07:00 >> 09:17

0

Autor: Milan Nastić

Rivaldo otvorio dušu

Ispovest brazilske legende: Čuo sam glasove da moram da verujem u Boga, ili ću poginuti
Copyright MN Press

Legendarni brazilski fudbaler Rivaldo priznao je da je 2004. godine postao vernik kada je u jednom trenutku čuo glasove da će umreti, odnosno da će poginuti u saobraćajnoj nesreći.

– Nisam neku pažnju pridavao veri pre tog događaja. Ali sve do 2004. godine, tada mi se desilo nešto što mi je promenilo život. Čuo sam glasove koji su mi govorili da ću poginuti, i to je bilo veoma jasno, a onda se pojavio i drugi koji mi je rekao da ako budem počeo da verujem u Boga, da će mi život biti spašen – kazao je Rivaldo.

Bivši fudbaler Barselone priznao je da su to jutro glasovi bili sve jači, i da se ozbiljno uplašio za svoj život.

– Imao sam osećaj da će se nešto desiti, i odmah mi je kroz glavu prošao moj otac, jer je on poginuo u saobraćajnoj nesreći. Vratio sam se veoma uplašen i kad sam stigao kući, počeo sam da plačem kao dete. Od trenutka počeo sam da verujem u Boga i više nikad nisam čuo nikakve glasove – zaključio je Rivaldo.

Inače, on je velika pristalica sadašnjeg predsednika Brazila Žaira Bolsonora, za koga smatra da ga je sam “uzvišeni” poslao na zemlju.

Rivaldo je u svojoj bogatoj karijeri igrao između ostalih u Barseloni, Milanu, Olimpijakosu, Korintijasu i mnogim drugim brazilikim klubovima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike