Partizan u Nici po volji navijača! Saničanin zna da Grobari očekuju novu pobedu!

26.10.2022

08:37

0

Autor: 24sedam

Crno-belima bi i bod trebalo da bude dovoljan za evropsko proleće

Partizan u Nici po volji navijača! Saničanin zna da Grobari očekuju novu pobedu!
fejsa i saničanin - Copyright FK Partizan/M. Todorović

Malo ko je na početku takmičenja u Ligi konfrerencija, kada se saznalo ko će biti rivali Partizanu u grupi, mogao da očekuje da će posle 4. kola crno-beli držati sve u svojim rukama.

Situacija je upravo takva pred gostovanje Nici (četvrtak, 18.45) u 5. kolu. Crno-beli su otputovali za Francusku, zbog povreda su u Beogradu ostali vezista Patrik Andrade i defanzivac Aleksandar Filipović.

Ove dve loše vesti nisu poremetile ekipu, a štoper Siniša Saničanin za klupski sajt naglašava da zna kako razmišljaju navijači Partizana pred utakmicu.

- Verujem da navijači Partizana očekuju i pobedu u Nici. Idemo tamo da ostvarimo dobar rezultat. Pratimo igre Nice, ali se baziramo na naš tim. Kako je naš trener Gordan Petrić rekao idemo da igramo fudbal i da uživamo. Nadam se da ćemo da ostvarimo sve njegove taktičke zamisli - rekao je Saničanin.

Slično razmišlja i govori i iskusni Ljubomir Fejsa.

- Idemo u Nicu da pružimo maksimum i znamo šta nam je činiti. Daćemo maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat. Utakmica će biti teška, a verovatno će oni biti spremni za ovaj meč. Igramo protiv dobre ekipe, nema opuštanja.

Pred poslednja dva kola Partizan je prvi na tabeli sa osam bodova, sledi ga Nica sa pet, dok po četiri imaju Keln i Slovacko. Ukoliko Nemci ostanu neporaženi u duelu sa Česima, crno-beli će sa osvojenim bodom u Nici sigurno obezbediti plasman u narednu rundu takmičenja.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike