Grujić izabrao broj na dresu u Portu: Jedva čekam da krenem, učiniću sve da ostanemo na pobedničkom koloseku (Foto)

13.10.2020

16:22 >> 16:38

0

Srpski fudbaler i zvanično predstavljen na stadionu Dragao

Grujić izabrao broj na dresu u Portu: Jedva čekam da krenem, učiniću sve da ostanemo na pobedničkom koloseku (Foto)
Copyright MN Press

Sada je i zvanično. Marko Grujić je novi fudbaler Porta. Srpski fudbaler je predstavljen i izabrao je dres sa brojem 16.

Nije krio zadovoljstvo posle fotografisanja u novom timu.

– Donosim energiju i obećavam naporan rad. Stigao sam u klub koji ima istoriju punu uspeha. Osećaj je neverovatan, stadion je spektakularan, mogu samo da zamislim kako će sve izgledati kada se i navijači konačno vrate na tribine. Jedva čekam da počnem da treniram sa novim saigračima – poručio je Grujić za sajt kluba.

Pričao je i o tome šta donosi ekipi.

– Igram na sredini terena, siguran sam da moji saigrači sve to znaju, ali donosim novu energiju, veliki rad. Moja filozofija fudbala je da se branimo zajedno kako bismo mogli da napadamo zajedno. Uradiću sve što mogu da zadržim Porto na pobedničkom koloseku.

Još uvek nije imao priliku da upozna saigrače i trenera.

– Nisam stigao, bio sam sa reprezentacijom, ali bi i to uskoro trebalo da se dogodi. Znam da je Serđo Konsesao bio odličan fudbaler i da je sjajan trener. Srećan sam što mogu da radim sa njim.

Pratio je portugalskog giganta i ranije.

– Porto je veliki klub, definitivno jedan od najvećih u Evropi. Ostvario je puno uspeha kroz istoriju, bio sam još dete ali se sećam uspeha kakav je Žoze Murinjo napravio sa klubom. Ponavljam, davaću svoj maksimum na svakom treningu, meču i nadam se da ćemo osvojiti titulu – završio je Grujić koji je na „Dragao“ stigao kao pozajmiljeni igrač Liverpula.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike