Trener Ajaksa opleo po legendama i zaštitio Tadića! Neću više da ćutim!

17.10.2022

15:51

0

A priznao je i kako je agent upleten u čitavu situaciju u klubu

Trener Ajaksa opleo po legendama i zaštitio Tadića! Neću više da ćutim!
Tan2022-9-7_185821370_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong)

Već izvesno vreme kapiten Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić, nalazi se na meti kritika u Holandije. Brojne legende njihovog nacionalnog tima zameraju srpskom vezisti na malom broju golova i asistencija u ovoj sezoni, a optužbe su otišle i korak dalje, kada je Snajder istakao da Tadić bira tim Ajaksa.

Nakon pobede nad Ekselsiorom, Ajaksa Alfred Šrojder stao je u odbranu svojih igrača.

On je bio besan na kritičare njegovog tima, naročito na bivše fudbalere - Veslija Snajdera i Rafaela van der Varta, koji rade kao stručni konsultanti u holandskim medijima.

- Pravite tenzije… Radim sve što je potrebno za ovaj tim, ali vi pravite tenziju umesto da pišite šta je istina. Ako mislite nešto o meni, prvo me nazovite. Čućete prvo istinu od mene, kao ljudi. Neću dozvoliti da ljudi svašta pričaju o meni - rekao je Šrojder.

Dotakao se priča i da Dušan Tadić sigurno mesto u startnoj postavi, ali i da njihov zajednički agent dovodi igrače u ekipu.

- Da li mi je moj agent pomogao da dovedem igrače u Ajaks? Da, jeste. To je istina. Znate zašto? Zato što je sportski direktor Mark Overmars otišao. Za sve ljude u klubu su te stvari postale nove, sasvim je normalno da se to dešava. Dosta mi je toga, neću više da ćutim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike