Fudbaler Reala otkrio: Zidan je želeo da Jović ode, a da ja ostanem

15.10.2020

05:28 >> 08:36

0

Autor: N. St.

Igrač kraljevskog kluba koji je pozajmljen Romi pričao o Srbinu

Fudbaler Reala otkrio: Zidan je želeo da Jović ode, a da ja ostanem
Copyright MN Press

Predstavila je Roma svoja dva nova pojačanja – Krisa Smolinga i Borhu Majorala. Izjave doskorašnjeg napadača madridskog Reala su izazvale veliku pažnju u medijima.

Prema njegovim tvrdnjama Zinedin Zidan je želeo da Španac ostane u klubu, a da Luka Jović pronađe novu sredinu.

– Real je hteo da ostanem. Tokom pripremnog perioda sam imao sastanak sa Zidanom i on mi je rekao da bi voleo da budem tu, tako da sam se još malo zadržao. Međutim, shvatio sam da želim još veću minutažu i da je potrebno da odem. Klub je poslušao zahteve trenera i verovatno su zbog toga želeli da Jović ode. Pošto se stvari nisu razvijale kako sam želeo, ponovo sam pričao sa Zidanom i rekao mu da želim da pređem u Romu i da nastavim da se razvijam – rekao je Majoral.

Uveren je da može da se izbori za mesto u starnoj postavi.

– Sebe smatram mladim napadačem koji je gladan golova. Imam iskustvo iz Primere, volim da dajem golove, dobro se snalazim u kaznenoom prostoru, krećem se dobro i mogu da pomognem ekipi kako pogocima tako i asistencijama. Svestan sam da mi je Džeko konkurencija u napadu, ali mi imamo potpuno različite karakteristike i smatram da možemo da dopunjavamo jedan drugog. Obojica imamo istu želju, a to je da pomognemo ekipi da bude uspešna. Tu sam i da učim od njega, a takva konkurencija je uvek zdrava – jasan je Majoral.

On je u klub došao na dvogodišnju pozajmicu iz Reala, ali Roma ima pravo otkupa po isteku pozajmice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike