Konačno neko i ovo da mu kaže! Anrijeva lekcija za Mbapea: Izgleda kao da nikad nije čuo "NE"!

12.10.2022

11:34

0

Autor: 24sedam

Legendarni napadač usudio se da kaže ono što svet misli o razmaženoj zvezdi

Konačno neko i ovo da mu kaže! Anrijeva lekcija za Mbapea: Izgleda kao da nikad nije čuo "NE"!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Bivši reprezentativac Francuske i as Arsenala Tijeri Anri u komentaru ponašanja Kilijana Mbpaea rekao je da tim mora uvek biti ispred pojedinca i njegovih interesa.

Mabpe se požalio na poziciju koju ima u PSŽ, smatrajući je previše defanzivnom i udaljenom od protivničkog gola. Zbog toga danima unazad štampa piše o lošoj atmosferi u timu, dok trener Kristof Galtije i ostali ljudi na funkcijama u klubu pokušavaju da ubede javnost u suprotno.

Anri nema tu vrstu respekta prema svom nasledniku u dresu Francuske:

- Niko ne želi da bude izložen nečemu u čemu nije dobar. Jednostavno vam se to ne sviđa, ali postoji nešto veće od toga, a to je klub. I tu se postavlja pitanje da li on oseća da je klub na prvom mestu ili su naterani da osećaju da je on važniji od kluba - rekao je Anri i onda je dodao još:

Profimedia
 

- Ispričaću vam nešto iz svog iskustva. Nije mi se dopala pozicija na kojoj sam igrao u Barseloni. Mrzeo sam to, ali sam to uradio za tim. Nije mi se dopalo što sam posle sto utakmica i ne znam koliko golova za Francusku morao da igram po levoj strani.

Nisam čuo da je neko rekao "vau, kakav lep gest“ zato što sam pristao da igram na levoj strani umesto igrača koji su imali manje golova i manje nastupa. Postoji pravilo. Ako vam šef kaže da nešto uradite, uradite to. Ako je za dobro tima. Ako je to na štetu tima, ne bih se složio. 

- Ne znam šta mu je obećano. Ostavlja utisak kao da nikada u životu nije čuo "ne". Naglašavam da je tako. Ne volim da mudrujem. Ono što znam je ono što ja vidim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike