Nervozni trener Ferencvaroša lupao šakama o sto, na kraju ustao i rekao: Aufiderzen!

06.10.2022

19:27

0

Glumio je da je miran, ali je nervoza bila jača

Nervozni trener Ferencvaroša lupao šakama o sto, na kraju ustao i rekao: Aufiderzen!
0MET7147 - Copyright MN Press

Trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov očekivano je bio nezadovoljan posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde, za koju je rekao da je bolja u ofanzivi, nego u defanzivi.

Čerčesov je bio nervozan i lupao o sto, a onda samo otišao sa nje.

A na pitanje šta je bilo loše u igri, kratko je rekao – sve! Pre ovoga je njegov tim izgubio u prvenstvu, ali ruski trener ne misli da je tim u krizi.

- To je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji. Penal nas je poremetimo, moraćemo ovo da analiziramo i idemo dalje. Svaka stvar u našoj igri bi trebalo da se popravi.

Da li vas je nešto Iznenadilo u igri.

- Potpuno smo stali posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali posle toga mora da se podigne, a mi smo potpuno stali. Morali smo da igramo timskije. Zvezda me uopšte nije iznenadila, kako sam očekivao. Mnogo su bolji u ofanzivi nego u defanzivi. Nismo smeli da im dozvolimo toliko prostora, jer su ga iskoristili.

Bilo je 2.000 navijača Ferencvaroša, sledeće nedelje se očekuje 20.000.

- Navijači su bili bolji nego mi na terenu. Mi ćemo prvo da se koncentrišemo na Debrecen.

Čerčesov je odgovorio na još nekoliko pitanja, a kada je mađarski novinar počeo da podseća trenera da je dan ranije na konferenciji rekao da za ovakve utakmice nije potrebna psihološka potreba, trener mu je upao u reč:

- Šta je sad ovo? Po 20 minuta se postavlja pitanje, a ja odgovaram sekund? Nije ovo ni prvi ni poslednji poraz, mora bolje. Aufiderzen! – tada je lupio šakama o sto, ustao i otišao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike