Luka Jović sleteo u Madrid i odmah se suočio sa neprijatnostima

16.10.2020

09:11 >> 09:46

0

Uporni novinar tražio od srpskog reprezentativca da odgovara na pitanja koja je pokrenuo Borha Majoral

Luka Jović sleteo u Madrid i odmah se suočio sa neprijatnostima
Copyright Printscreen/El Chiringuito TV

Luka Jović je doputovao u Madrid i odmah posle pasoške kontrole bio je dočekan od ekipe emisije “El Čiringvito” sa njihovom zahtevom da prokomentariše izjavu Borhe Majorala.

Majorlaj je, naime, pojačao Romu, pa izazvao haos u bivšem klubu izjavom na zvaničnom predstavljanju u Rimu da je trener Real Madrida Zinedin Zidan tražio od rukovodstva da on ostane na Santjago Bernabeu, a da se pronađe nova sredina za Luku Jovića. Na kraju je ipak on napustio Madrid kao pozajmljeni igrač, jer je, kako ističe, insistirao kod Zidana da ode kako bi na drugom mestu dobio više vremena da igra.

Jović je zbog Majorala dobio na desetine pitanja dok je odlazio ka taksiju, a španski novinar se trudio da malo na svom jeziku, malo na engleskom, dočara Srbinu svu ozbiljnost nametnute teme. Sve što je napadač “orlova” sa maskom reprezentacije Srbije rekao je potvrda da je zadovoljan u Realu, da ne odgovara na pitanja i da bi za sve odgovore morao da kontaktira klub.

Napadač Srbije je prošle godine u letnjem prelaznom roku došao iz Ajntahta za 60 miliona evra. U prvoj sezoni nije dobio pravu šansu, a kako stvari stoje i u ovoj će biti teško da ubedi Zidana da zaslužuje više od dva ili tri minuta u sudijskoj nadoknadi vremena.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike