Sviđa mi se Ronaldo! Alveš otkrio malo poznate detalje iz El Klasika i odnosu sa velikim rivalom iz Portugala

24.09.2022

08:51

0

A godinama su "ratovali"

Sviđa mi se Ronaldo! Alveš otkrio malo poznate detalje iz El Klasika i odnosu sa velikim rivalom iz Portugala
Dani Alveš - Copyright Profimedia

Brazilski fudbaler Dani Alveš uvek je važio za igrača koji ima šta da kaže o svojim igračkim danima, ali on brojne anegdote, ljubomorno čuva.

Tek s vremena, na vreme, progovori, pa otkrije mali delić onoga što mnoge zanima, pa je ovog puta progovorio u periodu u Barseloni, čiji dres je nosio od 2008. do 2016. godine i ponovo u sezoni 2021/22.

Kako igra u defanzivi, redovono je vodio bitke sa Kristijanom Ronaldom, o kome je govorio u u podkastu saigrača “Efrijana Velardea”.

- Sviđa mi se Ronaldo. Sad kada više nismo u Barseloni i Realu mogu to da kažem jer se uvek činilo da to nisam mogao da izgovorim - rekao je Dani Alveš o nekada velikom rivalu i dodao:

- Kristijano je primer za sve nas koji nemamo toliko kvaliteta, da se uz naporan rad možemo takmičiti protiv najboljih. Strašno ga cenim, a to sam mu i rekao.

Tu nije bio kraj, a Alveš je otkrio i koliko daleko je otišlo njihovo rivalstvo i sve to zbog "El Klasika".

- U to sam mu vreme prišao da ga pozdravim ali on mi nije uzvratio. To naravno nikada nije izašlo u javnost, ali na jednoj dodeli Zlatne lopte imali smo 'tuču', pozdravio sam sve, a Ronaldo nije pozdravio mene zbog onoga što su dueli Barselone i Reala stvarali u spoljašnjem svetu - istakao je Alveš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike