Nole mu nikad nije bio omiljen, ali sad ga baš preterao: Američki "hejter" dao najcrnje prognoze za Đokovića

20.09.2022

16:36

0

Autor: 24sedam

Teniski novinar pokazao još jednom da mu je Srbin trn u oku

Nole mu nikad nije bio omiljen, ali sad ga baš preterao: Američki "hejter" dao najcrnje prognoze za Đokovića
Novak Đoković i Ben Rotenberg - Copyright Printscreen/YouTube

Poznati "hejter" Novaka Đokovića među američkim teniskim novinarima Ben Rotenberg nije propustio priliku da ponovo uputi svoje otrovne strelice ka nekadašnjem najboljem igraču na ATP turu, kada su ga u jednom podkastu upitali o favoritima za osvajanje sledećeg grend slema u Australiji.

Rotenberg je najveće šanse dao aktuelnom "broju 1" Karlosu Alkarazu, dok je za Đokovića imao samo najcrnje prognoze:

- Ako bi to bio slučaj, u ovom trenutku, ja bih izabrao Alkaraza umesto Đokovića. Tako mislim, jer jednostavno znam da Đoković nema prave pripreme za mečeve u Australiji - rekao je Rotenberg tokom podkasta "Meč Point".

Printscreen/YouTube
 

- Video sam koliko se sporo vraćao u sezoni na šljaci ove godine kada nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju pre toga. Imao je veoma spor početak sa šljakom, pa ćemo videti. Mislim da će igrati neke evropske turnire ove jeseni. Pretpostavljam da će dobiti neke mečeve. Ali u ovom zamišljenom scenariju, gde je to kao sledeći veliki turnira, mislim da nema vremena da povrati samopouzdanje.

 U istom podkastu Rotenberg je upitao da li će Đoković imati isti osećaj kada se vrati u Melburn, obzirom na sve ono što mu se događalo početkom ove godine.

- Takođe, trenutno mu nije dozvoljeno legalno da uđe u Australiju. Ne znam da li će i dalje imati isti osećaj kada se vrati posle svega što se desilo ove godine, što bi mogla da bude drugačija vrsta mentalne vibracije za njega u Melburnu, u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike