Vulićev pas ključan za remi: Krotone sa penala zaustavio Juventus (video)

17.10.2020

22:33 >> 22:35

0

Bivši igrač Crvene zvezde pokrenuo akciju, a onda i asistirao do Arkadijuša Rece koji je oboren za penal

Vulićev pas ključan za remi: Krotone sa penala zaustavio Juventus (video)
Copyright Profimedia/Francesco Mazzitello/

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić iza sebe je ostavio odličan nastup za Krotone u sudaru sa moćnim Juventusom. Povratnik u Seriju A uspeo je na svom terenu da obrani čast i da odigra 1:1 sa “starom damom”, a ključnu ulogu u osvajanju boda imao je upravo novi poslovođa tima koja je za transfer vredan 800.000 evra došao iz Srbije.

Vulić je u 11. minutu povukao loptu u napad, da bi onda pokušao da pronađe Arkadijuša Recu između beka Danila i veznog igrača Artura. Želeći da ispravi prosput svojih saigrača na Poljaka je nespretno startovao Leonardo Bonući, pa je sudiji ostalo samo da pokaže na belu tačnu. Precizan sa 11 metara bio je Nigerijac Simi Nvaknvo.

Pogledajte na 1:50 dodavanje Miloša Vulića

Do izjednačenja Juventus je došao deset minuta kasnije. Asistirao je debitant u dresu gostiju, pojačanje iz Firence Federiko Kijeza, koji je u 60. minutu ranije morao pod tuš zbog pogibeljnog starta i zasluženo dobijenog crvenog kartona. Poslednjjih pola sata Juve je i dalje bio dominantan, ali nije uspeo golom da rezultira svoju nadmoć na terenu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike