Ludnica u Bolonji: Miha grmeo na svoje igrače, Đuričić slavio

18.10.2020

13:47 >> 14:16

0

Autor: Milan Nastić

Sasuolo preokretom do pobede sa 4:3

Ludnica u Bolonji: Miha grmeo na svoje igrače, Đuričić slavio
Copyright Profimedia.rs

Prava ludnica je viđena je na meču između Bolonje i Sasuola u 4. kolu Serije A. Naime, ekipa koju predvodi sa klupe Siniša Mihajlović izgubila je rezultatom 4:3, iako su posle prvih 45 minuta  vodili sa 2:1.

Drugo poluvreme sigurno će ostati u sećanju domaćih igrača, jer su uspeli da prime čak tri gola, a strelac za goste bio je i srpski reprezentativac Filip Đuričić u 64. minutu.

Koliko je Mihi teško pao današnji poraz, pokazuje i reakcija na kraju utakmice gde je beseneo na svoje fudbalere, jer su tako loše odigrali nastavak utakmice i dozvolili gostujućim fudbalerima da preokrenu rezultat.

Prvi put možeš da oprostiš. Drugi put je već alarmantno. Treći put logično je da postaviš pitanje – Šta se to dešava sa Aleksandrom Kolarovim

Nema dileme da je srpski trener imao šta da kaže svojim igračima posle utakmica, a poznato je koliko je temperamentan naš stručnjak.

– Naravno da smo razočarani. Pri rezultatu 3:1, imali smo nekoliko prilika, ali ih nismo iskoristili. Stigla je kazna, primili smo čak tri gola za 13 minuta. To je nedopustivo, mada ne mogu toliko da budem nezadovoljan učinkom naših igrača. Zaslužili smo više bodova nego što sada imamo, ali moramo da nastavimo da naporno radimo i vratimo se u pobednički ritam – poručio je Miha.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike