Kostićeva asistencija upotpunila ludilo u Torinu! Juve u nadoknadi izbegao bruku protiv Salernitane! (VIDEO)

11.09.2022

21:29

0

Autor: 24sedam

VAR poništio Juventusu gol za pobedu, meč obeležila i tri crvena kartona

Kostićeva asistencija upotpunila ludilo u Torinu! Juve u nadoknadi izbegao bruku protiv Salernitane! (VIDEO)
profimedia-0721791549 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Juventusa su nakon velike drame u finišu ipak remizirali sa ekipom Salernitane u okviru šestog kola italijanske Serije A. Iako je Iako je gostujući tim na poluvremenu imao prednost od 2:0, na kraju je rezultat bio 2:2.

Najpre je u 18. minutu iskusni Antonio Kandreva pogodio na asistenciju Paskala Mazokija i tako doneo prednost svom timu. Vođstvo je duplirano u petom minutu nadoknade prvog poluvremena. Igrao se 50. minut kada je Krištof Pjatek bio precizan sa bele tačke i postavio rezultat na 2:0.

Ubrzo po nastavku igre u drugom delu, Juventus je uspeo da se vrati u meč. Filip Kostić je u 51. minutu prvo nadmudrio Kulibalija, a potom sa levog boka poslao odličan centaršut ka Bremeru, koji je fantastično zahvatio loptu glavom i sproveo je u mrežu. Bila je to druga asistencija srpskog reprezentativca u Seriji A.

Delovalo je da će Salernitana odneti sva tri boda, ali je u nadoknadi sve izgledalo drugačije od očekivanog. Najpre je Toni Vilena u sopstvenom šesnaestercu bio neoprezan i oborio je Kvadrada. Sudija je pokazao na belu tačku i odgovornost je preuzeo kapiten, Leonardo Bonući. Loše je izveo jedanaesterac, te je golman odbranio, ali je iskusni štoper ipak natrčao na loptu i levom nogom je ubacio u gol i tako izjednačio.

Juventus je krenuo svom snagom u napad i delovalo je da je u svojoj nameri uspeo... Igrao se osmi minut nadoknade kada je nakon kornera najbolji u skoku bio Arkadijuš Milik i glavom pogodio za 3:2, nakon čega je u proslavi skinuo dres i dobio žuti karton.

Međutim, sudija je nakon toga dobio signal iz VAR sobe da se Bonući našao u nedozvoljenoj poziciji i da je, iako nije imao dodira sa loptom, ''smetao'' golmanu Salernitane i pogodak je poništen. Ta odluka je izazvala mnogo negodovanja i sukoba na terenu, pa su na kraju uz Milika isključeni i Kvadrado i Federiko Facio, kao i trener Juventusa, Masimilijano Alegri.

Serija A, 6. kolo

SUBOTA

Napoli - Specija 1:0
/Raspadori 89/
Inter - Torino 1:0
/Brozović 89/
Sampdorija - Milan 1:2
/Đuričić 57 - Mesijas 6, Žiru 67/

NEDELJA
Atalanta - Kremoneze 1:1
/Demiral 75 - Valeri 79/
Bolonja - Fiorentina 2:1
/Barou 69, Arnautović 72 - Sensi 35/
Leće - Monca 1:1
/Gonzales 48 - Sensi 35/
Sasuolo - Udneze 1:3
/Fratezi 33 - Beto 75, 90+3, Samardžić 90+1/ 
Lacio - Verona 2:0
/Imobile 68, Alberto 90+5/
Juventus - Salernitana 2:2
/Bremer 51, Bonući 90+3 - Kandreva 18, Pjatek 45+5/

PONEDELJAK

Empoli - Roma 20.45 (TV Arena 2 Premium)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike