Novi Pazar ceo je plavo-beli! Stiže šampion - Gaćinović na mukama oko sastava, navijači priredili novo iznenađenje timu (VIDEO)

09.09.2022

16:02

0

Velika euforija vlada u gradu na Jošanici

Novi Pazar ceo je plavo-beli! Stiže šampion - Gaćinović na mukama oko sastava, navijači priredili novo iznenađenje timu (VIDEO)
Novi Pazar - Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara imaju neverovatan niz od sedam uzastopnih pobeda, pa meč 11. kola Superlige dočekuju sa vodeće pozicije.

U goste im stiže aktuelni, petostruki šampion, Crvena zvezda, koja pritom u poslednjih nekoliko utakmica ne zna za pobedu. Sve to, najavljuje nam interesantan duel, a grad na Jošanici, dva dana pred meč, je u bojama kluba.

Naime, Novi Pazar je osvanuo okićen plavim i belim zastavama, što je u znak boja dresova ovog kluba.

 

 

Duž ulica gradana na Jošanici, nalaze se simboli ekipe koja će igrati za jedan od najvećih podviga u istoriji.

Pred meč sa Zvezdom, trener Pazaraca Vladimir Gaćinović, zahvalio se navijačima na neverovatnom dočeku koji je ekipi priređen posle Radničkog iz Kragujevca.

- Najpre da zahvalim ovdašnjoj sportskoj javnosti, građanima i navijačima na srdačnom dočeku po povratku iz Kragujevca. I sad se naježim kad se setim te noći. Žao mi je što ćemo protiv Crvene zvezde igrati bez publike jer je euforija velika. I posle sedam pobeda u nizu, s obe noge smo čvrsto na zemlji. Optimista sam - rekao je Gaćinović, pa se dotakao narednog rivala:

Liga je izjednačena i svako može svakoga da pobedi, ali je Crvena zvezda dva koplja iznad. Najbolji su u regionu. Mogli bi da sastave dva tima kadra da se bore za titulu prvaka države, pa priča o njihovoj istrošenosti zbog igranja na domaćoj sceni i u Evropi ne pije vodu.

Osvrnuo se kratko i na sastav koji će u nedelju igrati protiv šampiona.

- Na slatkim sam mukama da sastavim ekipu, a posebno što se u pobedi nad Radničkim 1923 u Kragujevcu (3:1) nametnulo dosta novih kandidata - istakao je Vladimir Gaćinović.

Nažalost, meč u nedelju od 17 sati, igraće se bez prisustva publike zbog kazne Novog Pazara iz prošle sezone.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike