Zbog čega će sve Partizan i Zvezda biti kažnjeni?

19.10.2020

20:42 >> 20:53

0

Autor: Milan Nastić

Popisani svi propusti, a bilo ih je dosta, tokom 163. večitog derbija

Zbog čega će sve Partizan i Zvezda biti kažnjeni?
Copyright MN Press

Disciplinskoj komisija Fudbalskog saveza Srbije biće prijavljeni Partizan i Crvene zvezda zbog nepoštovanja pravila i upustva koja su dobili pred početak 163. derbija. A, posebno vezano za organizaciju utakmice u doba koronevirusa.

Crno-bele očekuje kazna zbog loše organizacije duela, služebna lica su na stadion pustili više ljudi nego što je predviđeno. Takođe, pre početka meča na jarbolu je bila istaknuta Zvezdina zastava sa dve zvezdice na grbu, a gosti su insistirali da se skine, i postavi zvanična, sa važeće tri zvezdice. Međutim, domaćini im nisu izašli u susret, pa je na kraju skinuta i zastava Partizana.

Potrpedsednik crno-belih se dotakao i spornih detalja vezani za duel sa crveno-belima.

Takođe, prema propozicijama u Humskoj su meč mogli da gledaju isključivo predstavnici klubova i medija.

Međutim, tako nije bilo na samoj utakmici, čak su i iza gola stajali pojedini navijači, pokriveni fotoreporterskim markerima. A, jedan je čak pogodio loptom golmana crveno-belih Milana Borjana.

Na insistiranje delegata, Branka Stojakovića, u poluvremenu utakmice prostor iza gola morala su da napuste dvojica lažnih fotografa.

Uz asistenciju Živka Šljukića, komesara za bezbednost Partizana, posle kraćeg razgovora ispred tunela na putu do svlačionica, iako obeleženi plavim markerima, morali su van stadiona.

Na tapetu disciplinskog organa biće i Crvena zvezda. Gostujućem timu na teret se stavlja neadekvatna primena obaveznog ponašanja u doba koronavirusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike