Arhivirali večiti derbi: Zaboravili Zvezdu, okreću se Kupu Srbije

20.10.2020

18:29

0

Autor: Milan Nastić

Crno-belima je sledeći protivnik Bačka

Arhivirali večiti derbi: Zaboravili Zvezdu, okreću se Kupu Srbije
Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da su već zaboravili duel sa Crvenom zvezdom i da se fokusiraju na meč sa Bačkom u Kupu Srbije, koji je na programu sutra u 16.00.

– Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija – istakao je Stanojević.

Šef struke crno-belih ističe da poštuje protivnika, ali da je njihov cilj plasman u narednu rundu takmičenja.
– Radi se o dobrom timu, ne znam da li je njima Kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo na našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica.

Nisu se u Partizanu pošteno slegli utisci posle 163. večitog derbija, a na horizonstu je već novi izazov – duel šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke.

Stanojević će po prvi put moći da računa napadača koji je nedavno došao Žan – Kristof Bajbek.

– Bajbek će biti u konkurenciji, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati. Sigurno neće igrati Sejduba Suma, Aleksandar Šćekić i Filip Holender.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike