Američki milioner se umešao u priču o Noletovom nastupu na US Openu: Dosta birokratskih s*anja!

17.08.2022

08:57

0

Autor: 24sedam

Vlasnik magazina "Forbs" izjasnio se o problemu koji muči Đokovića

Američki milioner se umešao u priču o Noletovom nastupu na US Openu: Dosta birokratskih s*anja!
forbs - Copyright Profimedia

Manje od dve nedelje je ostalo do početka US Opena, a još nije dovoljno jasno da li će se Novak Đoković naći u žrebu za poslednji grend slem u sezoni zbog propisa američkih vlasti koji zabranjuju ulazak u zemlju nevakcinisanim strancima.

Zbog takvog stava administracije američkog predsednika Džoa Bajdena, već nedeljama bivši šampion Džon Mekinro pokušava da pridobije javnost u zemlji za svoju ideju da Đoković zaigra u Njujorku. U ovome su se pridružili brojni senatori, kongresmeni, ugledni sportisti, a poslednji se sa istim stavom javio Stiv Forbs.

Vlasnik čuvenog magazina "Forbs" poznat po objavi liste o najbogatijim ljudima planete napisao je da stoji iza Mikinroove podrške Đokoviću i pravilo o zabrani za nevakcninisane naziva pogrdnim imenom.   

 

 

- Teniska legenda Džon Mekinro sa pravom kritikuje američku Vladu što zabranjuje gren slem šampionu Novaku Đokoviću da se takmiči na US Openu, jer nije vakcinisan protiv kovid-19. Primer birokratskih s*anja - napisao je Stiv Forbs. 

Stiv Forbs je predsednik i glavni urednik poznatog biznis magazina. Ima 75 godina i važi za pristalicu Republikanske stranke, na čije je čelo pokušao da dođe 2000. godine kao kandidat za predsednika SAD, ali nije prošao na unutarstranačkim izborima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike