Ronaldo vs Mesi: Ipak je moguće

21.10.2020

12:05 >> 16:17

0

Autor: D. B.

Kristijano odlučio da promeni iz korena lični opis dok čeka rezultate testa na koronavirus

Ronaldo vs Mesi: Ipak je moguće
Copyright

Da li ćemo 28. oktobra ponovo gledati duel Kristijana Ronalda i Lea Mesija?

Odgovor na ovo pitanje mogli bismo da saznamo za koji sat. Portugalac je propustio prethodne dve utakmice posle saznanja da je bio pozitivan na koronavirus, proveo je deset dana u izolaciji (koliko je obaveza u Italija) i ukoliko danas stigne potvrda da je negativan na današnjem testu, automatiski bi imao pravo da igra sledeću utakmicu u Seriji A (torinska „stara dama“ dočekuje Veronu u nedelju).

Ronaldova korona “ubila” Juventusovu vrednost na berzi

Problem nastaje da li će sertifikat o eventualnom negativnom testu na kovid 19 stići na vereme u sedište UEFA. Pravila Lige šampiona su takva da igrač koji je oboleo od korone ponovo može na teren tek ukoliko je dokazano da je prošlo sedam dana od kada je bio negativan. Ali, ni tu nije kraj zavrzlamama. Čak i ako taj sertifikat ne stigne na vreme, odnosno do kraja dana, Ronaldo bi mogao da zaigra protiv Barselone. Uslov za to je da poseduje dokaz da nema u telu dovoljno virusa koji bi bio prenosiv.

A ako se pitate kako Ronaldo reaguje na sve to, odogovor je jednostavan. Deluje da se ne nervira ni oko čega. On trenira u svom domu, izolovan od ostataka porodice, a na Instagramu se pohvalio i drastičnom promenom imidža. Za mnogo je predstavljao pravi šok kada su videli Kristijana da se ošišao na „nulu“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike