Partizan siguran u Humskoj: Pavlović i Asano za osminu finala

21.10.2020

15:58 >> 18:03

0

Crno-beli pobedili Bačku

Partizan siguran u Humskoj: Pavlović i Asano za osminu finala
Copyright MN Press

Plasman u osminu finala je obezbeđen. Partizan je odradio posao. U Humskoj su ostvarili rutinsku pobedu i prošli u narednu fazu najmasovnijeg takmičenja.

Savladali su Bačku – 2:0 (1:0). Strelci su bili Lazar Pavlović i Takuma Asano.

Agresivno je Partizan ušao u meč. Od prve sekunde su krenuli u napad i stvarali šanse. Međutim, u petom minutu se dogodio peh. Lazar Marković je ostao da leži na zemlji, pokazao je da ne može da nastavi meč.

Dok se čekalo da ga zameni Denis Stojković pao je gol. Lazar Pavlović je sa oko 20 metara odlično primio loptu, namestio se, šutirao i pogodio dalji ugao za vođstvo.

MN Press

Gosti su uglavnom bili u „bunkeru“, Partizan je nastavio da napada, a u završnici prvog poluvremena je Lutovac mogao da duplira vođstvo, nije uspeo, pa su na pauzu otišli sa „minimalcem“.

Stanojević je u pauzi odlučio da ubaci Natha umesto Stojkovića. Samo što se utakmica nastavila je Bačka mogla da anulira prednost. Pisačić je odlično šutirao, prečka je spasila golmana crno-belih.

Bio je to znak za „buđenje“ domaćina. U 49. minutu je Asano imao loptu u nogama u kaznenom prostoru, dvojicu usamljenih saigrača, odlučio je da sam završi akciju i šutirao pravo u Milojevića. Probao je Stanojević uvođenjem Bajbeka i Stevanovića dodatno da poboljša kreaciju u ofanzivi.

TOK MEČA

Sve promašaje su nadoknadili u 75. minutu. Asano se iskupio za sebičnost, matirao je Milojevića i stavio tačku na meč. U nastavku su crno-beli nastavili sa napadima, imali su još nekoliko dobrih šansi (Miljković, Stevanović, Bajbek), ali se mreža nije tresla.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike