Nije se trener Torina džabe tukao sa direktorom kluba: "Bikovi" doveli dvojicu fudbalera u jednom danu

11.08.2022

15:11

0

Autor: 24sedam

"Bikovi" značajno pojačali vezni red

Nije se trener Torina džabe tukao sa direktorom kluba: "Bikovi" doveli dvojicu fudbalera u jednom danu
torino - Copyright Printscreen/Twitter

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić sledeću csezonu 2022/2023 provešće na pozajmici u Torinu. Prava na hrvatskog vezistu pripadaju londonskom Vest Hemu.

Vlašić je u ovaj klub prešao prošlog leta iz moskovskog CSKA, ali privikavanje na engleski fudbal za 24-godišnjeg fudbalera nije prošlo kako je zamišljeno. Odigrao 31 meč, postigao jedan gol, uz dve asistencije, ali to nije bilo dovoljno. CSKA je Hrvata prvo doveo iz Evertona u leto 2018. godine na pozajmicu, a sezonu kasnije je otkupio prava na njegov ugovor.

Profimedia
Nikola Vlašić (desno)

Vlašić neće biti jedini fudbaler koji je od ove nedelje pojačao vezni red Torina. Pored njega "bikovi" su angažovali i Rusa Alekseja Mirančuka iz Atalante. Rus će takođe dolazi na pozajmicu

Vlašić će postati saigrač vezista reprezentacije Rusije i nekadašnji rival iz moskovske Lokomotive Aleksej Mirančuk. On dolazi napozajmicu sa pravom otkupa.

Trener Torina Ivan Jurić, koji se nedavno pobio sa sportskim direktorom Davideom Vanjatijem nezadovoljan tokom prelaznog roka, morao bi da bude presrećan što je u tako kratkom roku dobio dva odlična igrača. Za Torino igraju i trojica srpskih fudbalera: Nemanja Radonjić, golman Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić koji će nositi kapitensku traku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike