Spektakl na Olimpiku! Matić najavljen uz Konstraktu, Svilar ispraćen sa Darom Bubamarom (VIDEO)

07.08.2022

21:55

0

Autor: 24sedam

Roma zgromila Šahtjor sa 5:0

Spektakl na Olimpiku! Matić najavljen uz Konstraktu, Svilar ispraćen sa Darom Bubamarom (VIDEO)
matic - Copyright printscreen

Prepun Olimpijski stadion u Rimu večeras je svedočio prijateljskoj utakmici Rome i Šahtjora u kojem je domaći tim došao do očekivane, ali visoke pobede od 5:0. Golove su postigli Pelegrini, Abraham, Konoplja autogol, Zaniolo i Bove.

Odličnu partiju prikazao je iskusni srpski internacionalac Nemanja Matić, kojeg je prema izveštajima bilo na svakom delu terena, odigravši lagano "sa cigarom u ustima" kako to vole navijači da kažu opisujući nečiju rutinu na terenu.

Ipak najvažniji deo spektakla na Olimpiku dogodio se pre prvog sudijskog zvižduka. Svi fudbaleri sa spiska Žozea Murnja izlazili su posebno na teren da se predstave navijačima, a pratili su ih zvuci pesme koju je domaćin odabrao ili koju su sami igrači želeli.

 

 

Mile Svilar je izašao praćen tonovima hita Dare Bubamare, dok je Matić predstavljen uz zvuke Konstraktinog evrovizijskog hita "In corpore sano".

 

 

Na drugoj strani Murinjo i kapiten Pelegrini bili su najavljeni uz AC/DC, dok je Vajnaldum, iako poslednji pristigao, najtoplije dočekan.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike