Loše vesti za Ronalda, Juventus i sve ljubitelje fudbala

22.10.2020

12:55 >> 15:18

0

Autor: D. B.

Rezultati testa nisu onakvi kao što bi mnogi voleli da budu

Loše vesti za Ronalda, Juventus i sve ljubitelje fudbala
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Kristijano Ronaldo se i dalje nije oporavio od koronavirusa. On je obavio novi test i na njemu je, kao i na provom bio pozitivan.

Ovakav rasplet znači da Kristijano neće moći da igrao sledeće nedelje meč Lige šamopiona protiv Barselone, odnosno da će svi ljubitelji fudbala ostati uskraćeni da ponovo na terenu u isto vreme gledaju njega i Lea Mesija.

Najbolji veruju svojim klincima: “Bonus” igrači izazvali “bejbi-bum” u Ligi šampiona

Ronaldo i Mesi nikada nisu igrali jedan protiv drugog u grupnoj fazi Lige šampiona, iako su se njihovi timovi sudarali u eliminacionim mečevima ovog takmičenja. Kristijano je sa Mančester junajtedom bio bolji u polufinalu sezone 2007/08, Mesi i Barelona su slavili u finalu sledeće sezone, a potom je Argentianc zajedno sa katalonskim klubom učestvovao u eliminaciji Real Madrida i Portugalca u sezoni 2010/11.

Protokol UEFA je takav da igrač mora da bude sedam dana negativan na koronavirus pre nego što sme da odigra meč u Ligi šampiona.

Ronaldo je napustio reprezentaciju Portugala 13. oktobra kada mu je, uoči meča protiv Švedske u Ligi nacija, test pokazao da u organizmu ima koronavirus. Od tada je u karantinu, prvo u Lisabonu, a onda i u Torinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike