Filip Kostić spreman zahvaljujući radu sa "fitnes Mesijem"

23.10.2020

14:59 >> 15:00

0

Nemci pišu da se Srbin vraća u tim Ajntrahta zbog treninga koje je imao sa srpskim stručnjakom za kondiciju

Filip Kostić spreman zahvaljujući radu sa "fitnes Mesijem"
Copyright Profimedia/Oliver Behrendt/Pixathlon/SIPA/2006141333

Ranije od lekarskih prognoza srpski reprezentativac Filip Kostić stavio se na raspolaganje treneru Ajntrahtu iz Frankfurta Adiju Hiteru. Ipak to ne znači da će u subotu zaigrati na Alijanc areni protiv minhenskog Bajerna, jer austrijski stručnjak nije spreman da rizikuje sa njegovim brzim povratkom na teren.

-Kostić mnogo radi. Radije bih sačekao nekoliko dana duže nego da ga vratim u redovan raspored. Za nas i njega je dobro što smo svi videli da i bez Kostića u timu možemo pobeđivati. Ako bude u formi vratiće posle pauze u prvenstvu zbog reprezentacija – rekao je Hiter.

MN Press

Nemački dnevnik “Frankfurter Neue Presse” piše da Kostić brz oporavak duguje radu sa “fitnes Mesijem” Andrejom Milutinovićem. Isti list podseća da je kondicioni trener reprezentacije Srbije bio zadužen svojevremeno za oporavak Ante Rebića, dok je Hrvat nastupao za frankfurtske “orlove”. Uz ovu dvojicu, Milutinović na svom spisku ima na desetine velikih fudbalera, kojima je pomogao da se u optimalnom roku vrate na teren posle povreda. Među njiima su Luka Modrić, Điđi Bufon, Marselo, Rio Ferdinand…

Nadimak “fitnes Mesi”, koji su Nemci iskoristili, delo je Dušana Tadića, koji je, takođe, koristio znanje Milutinovića da bi stekao što bolju fizičku pripremu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike