Despotović i Jevtić srušili Zenit, poraz Nikolićeve Lokomotive

24.10.2020

19:24 >> 19:27

0

Autor: N. St.

Srbi polovični u Rusiji

Despotović i Jevtić srušili Zenit, poraz Nikolićeve Lokomotive
Copyright Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Iznenađenje u Sankt Peterburgu. Favorizovani Zenit je zaustavljen.

Posle preokreta je Rubin iz Kazanja slavio – 1:2 (1:1).

Domaćin je poveo preko Aleksandra Erokina u 26. minutu, ali je Đorđe Despotović u 43. sjajnim udarcem glavom poravnao rezultat. Potpuni preokret gostima doneo je Darko Jevtić u 69. minutu.

On je rođen u Bazelu, ali ima i srpsko i švajcarsko državljanstvo. Prošao je sve mlađe kategorije Švajcarske, ali nije debitovao u prvom timu. Pre Rubina je igrao za Leh i Vaker Insbruk.

Lokomotiva, koju sa klupe vodi srpski trener Marko Nikolić, nije uspela da pobedi. Posle remija u Ligi šampiona su na svom terenu izgubili od Volgograda – 1:2 (1:1).

Žunior je u 18. minutu promašio penal, ali je ispravio grešku odmah i doveo goste do prednosti.  Rubčinski je u 28. izjednačio, da bi Ponse samo minut po ulasku u igru, u 57. minutu vratio vođstvo.

Nikolić će imati za čim da žali poošto je Mirančuk u 83. minutu promašio penal, a gostima je četiri minut kasnije poništen pogodak zbog ofsajda. Na kraju je domaćin meč završio sa desetoricom jer je

Zenit je drugi sa 24 poena, Lokomotiva ima tri manje i nalazi se na četvrto mmestu, Rubin je deveti sa 18 poena, a Volgograd je 14. sa samo šest.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike