Stanković posle remija s Javorom: Nije ovo posledica Evrope

25.10.2020

22:16 >> 22:17

0

Autor: Adam Štulić

Stanković posle remija s Javorom: Nije ovo posledica Evrope
Copyright MN Press

Treću uzastopnu utakmicu fudbaleri Crvene zvezde nisu upisali pobedu. Posle remija na gostovanju u 163. večitom derbiju i poraza u Nemačkoj od Hofenhajma na startu Lige Evrope, crveno-beli su odigrali bez golova protiv Javora na stadionu “Rajko Mitić” u 12. kolu Linglong Superlige Srbije.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković, nije imao mnogo toga da zameri svojim izabranicima, iako su propustili mnogo sjajnih prilika, kao i penal koji je u 60. minutu Ivaniću odbranio Lazović.

– Nije ovo posledica Evrope, nedostajao nam je gol – rekao je za “Arenu sport” odmah posle meča Dejan Stanković, koji je protiv gostiju iz Ivanjice malo “promešao sastav” i dao priliku pojedinim igračima koji dosad nisu bili u prvom planu.

Ivanić se vratio i ispromašivao, Zvezda bez municije i pobede

– Imamo mnogo utakmica, greške su neizbežne za ovaj deo sezone. Ne mogu da kažem da smo izgubili prvih 45 minuta, igrali smo dobro, imali dve šanse, ali falio je gol. U drugom poluvremenu nismo iskoristili penal, promašili dve mrtve šanse, a kada ne daš gol reskiraš više da ga primiš, mada nismo reskirali nešto previše. Ne verujem da je Evropa ostavila trag, nedostajao nam je samo gol . rekao je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike