(KRAJ) Partizan nije iskoristio kiks Zvezde, crno-beli posle Niša u još većem zaostatku

29.10.2020

15:20 >> 23:05

0

Autor: Adam Štulić

Derbi 12. kola Linglong Superlige na Čairu završen pobedom Radničkog

(KRAJ) Partizan nije iskoristio kiks Zvezde, crno-beli posle Niša u još većem zaostatku
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Derbi 12. kola Linglong Superlige na niškom “Čairu”, završen je pobedom Radničkog protiv Partizana – 1:0 (0:0).

Crno-beli, ne da nisu uspeli da iskoriste kiks Zvezde u nedelju, već su posle gostovanja u Nišu otišli na još veći minus.

Trenutak odluke odigrao se u 78. minutu, kada je Pantelić postigao sjajan pogodak sa dvadesetak metara, pošto je natrčao na jednu odbijenu loptu.

 

Promo/FK Partizan

DRUGO POLUVREME

18.56′ – KRAJ

Meč na “Čairu” završen je pobedom Radničkog – 1:0.

18.50′ – IGRA SE ZAUSTAVNO VREME

Crno-beli imaju još pet minuta da pokušaju da promene rezultat.

18.41′ – NOVE PROMENE

U 81. minutu Đuričić pravi još dve izmene. Strelca vodećeg gola Pantelića zamenio je Petrović, dok je Đuričković mesto na terenu ustupio Momčiloviću. U 85. minutu Brežančić je zamenio Natha.

18.38′ – GOOL, VODI RADNIČKI (VIDEO)

Radnički vodi golom Pantelića u 78. minutu. Aksentijević je probio po desnoj strani, dugo je vukao loptu, u pokušaju da centrira pogodio je Banjaka u petu, lopta se odbila na dvadesetak metara od gola Stojkovića, koji je bio nemoćan posle odličnog šuta iz prve Pantelića.

18.35′ – OBRADOVIĆ PROMAŠUJE DOBRU ŠANSU

Znatno bolje Partizan deluje u nastavku meča, ali crno-beli nikako ne uspevaju da savladaju Ristića. U 75. minutu Asano je odlično prošao po levoj strani, sa gol aut linije je “zavrnuo” loptu prema penalu. Obradović je bio usamljen na sedam, osam metara, šutirao je desnom nogom iz prve, ali daleko pored gola. Odmah potom dvostruka izmena Stanojevića, Šćekić je ušao umesto Zdjelara, a Štulić je zamenio Lutovca.

18.31′ – DVOSTRUKA IZMENA U RADNIČKOM

U 70. minutu Milan Đuričić pravi dvostruku izmenu. Đuranovića i Živkovića zamenili su Kasalica i Đurić.

18.28′ – PONIŠTEN GOL PARTIZANA

Zatresla se mreža Nišlija, ali je gol crno-belih poništen zbog faula. Natho je u 68. minutu izveo korner sa leve strane, Banjak je prilikom skoka koristio ruke i napravio prekršaj, pa gol, koji je u nastavku akcije postigao Holender, nije priznat.

18.21′ – DRUGA IZMENA STANOJEVIĆA

U 62. minutu trener crno-belih pravi drugu promenu. Umesto Bajbeka na terenu je Lazar Pavlović. Tri minuta kasnije žuti karton dobijaju Nenad Gavrić i Vladimir Stojković.

18.15′ – RISTIĆ PONOVO SPAŠAVA NIŠLIJE

U 56. minutu novi dobar pokušaj crno-belih i još jedna odlična intervencija Ristića. Na levoj strani su kombinovali Holender i Obradović, levi bek Partizana je povukao loptu ka sredini igrališta, sa ivice kaznenog prostora je sjajno šutirao, slabijom, desnom nogom, ali je golman Radničkog paradom izvadio loptu iz gornjeg levog ugla i poslao je u korner.

18.07′ – ODLIČNA PRILIKA ZA BAJBEKA

Već u 47. minutu sjajna prilika za crno-bele. Miljković je uputio dobar centaršut sa desne strane na visinu penala, Bajbek je usamljen natrčao na loptu, ali je iz odlične pozicije šutirao preko gola.

Promo/FK Partizan/M. Todorović

18.05′ – STANOJEVIĆ NAPRAVIO JEDNU IZMENU

Počelo je drugo poluvreme. U sastavima ekipa u odnosu na početak meča napravljena je samo jedna promena. Aleksandar Stanojević je umesto Filipa Stevanovića na teren poslao njegovog imenjaka. Holendera

17.49′ – POLUVREME

Posle dva minuta nadoknade vremena završeno je prvo poluvreme duela na “Čairu”.

17.39′ – RISTIĆ ZAUSTAVLJA CRNO-BELE

Golman Nišlija Borivoje Ristić najbolji je pojedinac na terenu u dosadašnjem toku meča. U 32. minutu je zaustavio lukav pokušaj Lutovca, a šest minuta kasnije još jednom je izašao kao pobednik iz duela sa Fiilipom Stevanovićem. Prvi žuti karton na meču dobio je u 41. minutu Svetozar Marković.

Promo/FK Partizan/M. Todorović

17.28′ – ZAPRETILI I DOMAĆI

Nišlije su prvi put na meču zapretili u 25. minutu. Napravili su akciju po levoj strani, lopta je došla u peterac crno-belih, ali je Banjak sjajnim ukizavanjem izblokirao šut jednog fudbalera Radničkog.

17.24′ – NAJBOLJA ŠANSA ZA PARTIZAN

Crno-beli su u 22. minutu propustili najbolju priliku u dosadašnjem toku meča. Filip Stevanović je započeo i završio akciju. Najpre je odlično povukao loptu ka centralnom delu terena ispred kaznenog prostora domaćih, potom se napad nastavio po desnoj strani odakle je Lutovac uputio oštar centaršut po zemlji, tražeći na drugoj stativi Bajbeka. Ipak, ispred njega je intervenisao jedan od defanzivaca Radničkog, kratko je odbio loptu do Stevanovića, koji je malo iskosa sa leve strane šutirao sa visine penala, ali je Ristić uspeo nogom da zaustavi pokušaj mladog ofanzivca gostiju.

17.21′ – BEZ PREVELIKIH UZBUĐENJA

Prošlo je prvih 20 minuta. Osim prilike za Bajbeka, nije bilo konkretnijih dešavanja u kaznenim prostorima klubova.

17.09 – PRVA GUŽVA U KAZNENOM PROSTORU

U 8. minutu meča Partizan je izveo prvi korner na meču, ali bez veće opasnosti za gol domaćih. Minut kasnije i prva prava šansa za crno-bele. Obradović je odlično prošao po levoj strani, uputio solidan centaršut na drugu stativu, gde je Bajbek pokušao glavom, ali je bio izblokiran. Natho je loše izveo korner.

Promo/FK Partizan/M. Todorović

17.02′ – POČEO MEČ

Duel na “Čairu” počeo je napadom Partizana, koji u prvom poluvremenu napada ka golu ispod južne tribine.

16.23′ – SASTAVI

Radnički Niš: Ristić – Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković – Kovačević, Pantelić – Đuričković, Živković, Gavrić – Đuranović.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović – Zdjelar, Natho, F. Stevanović, Asano – Lutovac, Bajbek.

Promo/FK Partizan

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike