Frka u Gornjem Milanovcu: Lazetić i Đorđević smirili igrače, pa se zamalo međusobno sukobili (video)

26.10.2020

22:38 >> 23:42

0

Autor: Adam Štulić

Srećom izbegnut ozbiljniji incident

Frka u Gornjem Milanovcu: Lazetić i Đorđević smirili igrače, pa se zamalo međusobno sukobili (video)
Copyright Printscreen/Youtube/Linglong Superliga

Duel Metalca i Radnika u Gornjem Milanovcu završen je miroljubivo što se tiče rezultata (1:1), ali na terenu je u finišu utakmice zavarničilo i nije puno nedostajalo da sve ode u neželjenom pravcu.

Naime, nekoliko minuta pošto su domaći došli do izjednačenja, fudbaleri Radnika su imali aut blizu klupe za rezervne igrače Metalca. Šta je prethodilo incidentu nije poznato, tek fudbalera tima iz Surdulice koji se spremao da vrati loptu u igru, rezervista Metalca Nikola Popović, gurnuo je s leđa, što je bio povod većini gostujućih fudbalera da uđu u žestok verbalni sukob sa rivalima.

Brzo su se među “naelektrisanim” fudbalerima našli i članovi stručnih štabova predvođeni šefofima Žarkom Lazetićem (Metalac) i Slavoljubom Đorđevićem (Radnik). Nekadašnji fudbaleri beogradskih večitih rivala su uspeli brzo da primire situaciju i razdvoje najratobornije igrače svojih timova, međutim ubrzo su ušli u žestoku raspravu, pa je Đorđevića u jednom momentu i redrska služba morala da zadrži da ne dođe do kolege.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike