Vrte se kuglice u Nionu, protivnike danas čekaju Čukarički i Radnički

15.06.2022

06:49

0

Autor: 24sedam

Poznati mogući rivali dva naša predstavnika u Ligi konferencija

Vrte se kuglice u Nionu, protivnike danas čekaju Čukarički i Radnički
20211022ivCukarickiProleter65(1) - Copyright MN Press

U Nionu danas (13.00) će biti obavljen žreb za kvalifikacije u Ligi konferencija, a rivale očekuju i dva srpska predstavnika - Čukarički i Radnički iz Niša.

Oba naša tima nalaze u ovoj fazi takmičenja u grupi nosilaca, pa će kao povlašćeni dobiti "lakše" rivale.

Ovo "lakše" mora se uz mnogo opreza prihvatiti, ako se zna da Čukaričkom može doći predstavnik Švedske Đurgadern, a Radničkom preti Makabi Netanja, koji nemaju nijedan razlog da se plaše ekipa iz srpske Superlige.

Potencijalni protivnici Čukaričkog su: Đurgarden (Švedska), Levski (Bugarska), Akademiju Puškaš (Mađarska), Rasing Union (Luksemburg) ili boljeg iz susreta Florijana (Malta) - Petrokub (Moldavija).

Rivali Radničkog mogu biti: Makabi Netanja (Izrael), Botev (Bugarska), Gabala (Azerbejdžan), Gomel (Belorusija) ili uspešniji iz dvomeča Gzira (Malta) - Eskaldes (Andora).

Oba naša kluba bili su veoma aktivni u prvim danima pletnjeg prelaznog roka. Čularički je posle odlaska Saše Ilića i njegove privremene zamene našao trajno rešenje za klupu u Dušanu Kerkezu, koji je radio na Kipru, dok su se Nišlije opredelile za iskusnog Tomislava Sivića, koji je utza sebe imao odlične rezultate sa Novim Pazarom.

Igrački kadar je takođe doživeo značajne promene u oba slučaja. Na Brdo su već došli Luka Adžić, Đorđe Ivanović i Nikola Vujadinović, a na Čair: Sava Petrov, Stefan Dimić i Saša Marjanović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike