Dibala na dah od novog kluba: Argentinac sutra saopštava zvanično da ostaje u Italiji

12.06.2022

09:26

0

Dojučerašnja uzdanica Juventusa odlazi u redove mrskog rivala

Dibala na dah od novog kluba: Argentinac sutra saopštava zvanično da ostaje u Italiji
Tan2022-3-20_153354549_0 - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Paulo Dibala će sutra održati poslednji važan sastanak sa ljudima iz Intera, a Gazeta delo Sport tvrdi da se od Argentinca očekuje da potpiše ugovor vredan šest miliona evra godišnje plus milion u vidu bonusa.

Dibala je na dah od Intera - piše Gazeta. Italijani očekuju da sustrašnji susret bude odlučujući za dve strane i da se nakon toga obelodani njihov dogovor. 

U današnjem izdanju poznatog sportskog dnevnika navodi da su "neroazuri" ponudili Dibali ugovor od 6.000.000 evra godišnje plus milion evra, u vidu bonusa.

U ovom novom susretu, dve strane će upotpuniti detalje transfera, a 28-godišnji napadač će potpisati novi ugovor po povratku sa odmora u Majamiju. Da podsetimo, Juventus nije želeo da ponudi Dibali nastavak saradnje, pa će Argentinac u novi klub doći kao slobodan agent, bez obeštećenja.

Dibala već deset godina igra u Italiji. Prve tri sezone je proveo u Palermu, odakle se 2015. godine za obeštećenje od 32.000.000 evra preselio u Juventus. Za "staru damu" odigrao je 210 utakmica i postigao je 82 pogodaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike