U Bešiktašu ogorčeni: Ljajić pravi žurke i opija se po Istanbulu

25.12.2020

08:36

0

Autor: Milan Nastić

Srpski fudbaler uskoro će biti stavljen na transfer listu

U Bešiktašu ogorčeni: Ljajić pravi žurke i opija se po Istanbulu
Copyright MN Press

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić, prema pisanju turskih medija, uživa u opuštenom životu, pravi redovno žurke, opija se, a komšije su ga prijavile da krši javni red i mir.

Za to su saznali i čelnici poznatog turskog kluba i odmah su obavili razgovor sa njima, i saopštili mu da više neće tolerisati takvo ponašnje ili slede sankcije.

Pročitajte još

Posebno je na njega ljut trener Sergen Jalčin, koji u poslednje vreme opšte ne može da računa na Ljajića i traži od uprave kluba da reše njegov status.

Povremeni srpski reprezentativac već duže vreme nije u timu Bešiktaša, upravo iz tih razloga, ali očigledno Ljajić ne mari za to, već nastavlja po starom i veoma često se čuje galama i muzika iz njegov stana, što je upalilo crvenu lapmpicu kod ljudi koji vode crno-bele iz Istanbula i kako sada stvari stoje, on će uskoro biti stavljen na transfer listu.

Poslednjih dana se uveliko spekuliše da bi Ljajić bi ponovo mogao da se vrati u Seriju A. Naime, bivši igrač Partizana,Fjornetine, Rome, Torina mogao bi već u januaru da pojača redove Đenove.

Italijani ga žele na pozajmicu, sa mogućnošću da otkupa ceo ugovor ukoliko obezbede opstanak, a Bešiktaš želi da ga proda odmah u januaru i traže za njega 6.500.000 evra, za koliko su i kupili Ljajića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike