Oni na proleće ne gube, niti igraju nerešeno, što se desilo i ovoga puta! Zdjelar rekao šta misli o Zvezdinom prvom mestu

22.05.2022

12:47

0

Autor: 24sedam

Zamenik kapitena Partizana ističe da se osećao nemir u državi dok je njegova ekipa bila prva

Oni na proleće ne gube, niti igraju nerešeno, što se desilo i ovoga puta! Zdjelar rekao šta misli o Zvezdinom prvom mestu
zdj - Copyright Printscreen / Youtube / FK Partizan Beograd

Zamenik kapitena Partizana Saša Zdjelar preneo je svoje utiske o trci za titulu u Superligi, rekavši za Sportal da se dolaskom Crvene zvezde na čelo tabele situacija u državi smirila i da se stvarao nemir dok je njegova ekipa imala pet bodova prednosti i prvo mesto.

Zdjelar je posebno naglasio umor u ekipi, veliki broj odigranih mečeva u prvenstvu i Evropi, koji su rezultirali padom forme u kritičnim trenucima sezone, za razliku od Zvezde koja "ne gubi, niti igra nerešno tokom proleća".  

- Činjenica je da je u javnosti dosta toga funkcionisalo nekako naopako. Kada smo mi imali plus 5 stvarala se atmosfera kao da Zvezda igra sjajno, a mi loše. Iako to nije imalo veze sa istinom. Kada smo mi bili prvi osećao se neki nemir u državi, kao da ne sme da se dogodi da Partizan bude šampion, tako se oseća u vazduhu, tako se zaključuje kroz pisanja u medijima. Sada kada su oni prvi stiče se utisak da je zavladao mir, kao da je svima laknulo. Jasno mi je šta se radi i kako, ali neću da duboko zadirem i budem deo toga. Ja sam sportista, želim da budem čist i ispravan do kraja - rekao je Zdjelar.

FK Partizan
 

Zdjelar jedan deo odgovornosti preuzima na ekipu, ali sa druge strane, apostrofirao Zvezdin niz koji se događa tokom proleća:

- Evropa koliko je donela, toliko je i odnela. To su ekstremni napori, mnogo momaka je odigralo preko 50 mečeva ove sezone. Imali smo pad, negde se to i očekivalo, nije realno da cele sezone budeš na najvišem nivou. Problem je što se nama pad desio u lošem momentu. Remiji sa Napretkom i Čukaričkim, izgubljen večiti derbi... Zvezda je sve naše kikseve iskoristila. Kao što znamo, oni na proleće ne gube, niti igraju nerešeno, što se desilo i ovoga puta. Na kraju su nam presudile male utakmice, one su najbitnije. Kada ih dobiješ sve, veliki mečevi ne utiču mnogo na konačan ishod trke. Mi te male mečeve nismo iskoristili, naročito na našem stadionu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike