Haos u finalu Kupa Grčke! Jovanovićev PAO uzeo trofej, slavlje pokvarili huligani - igrač pogođen kamenom, leteli i PP aparati! (VIDEO)

21.05.2022

20:48

0

Autor: 24sedam

„Zeleni“ slavili minimalnu pobedu protiv PAOK-a

Haos u finalu Kupa Grčke! Jovanovićev PAO uzeo trofej, slavlje pokvarili huligani - igrač pogođen kamenom, leteli i PP aparati! (VIDEO)
profimedia-0693361992 - Copyright Profimedia

Panatinaikos, koji sa klupe predvodi, Ivan Jovanović je pobedom protiv PAOK-a od 1:0 u finalu došao do trofeja Kupa Grčke. Jedini pogodak videli smo u 34. minutu, kada je strelac bio Aitor Kantalepiedra, mada je on bio u drugom planu, s obziom na to da je utakmica više puta prekidana zbog huliganskog ponašanja navijača.

Naime, nakon što je bio precizan sa bele tačke, Kantalapiedra se radovao ispred tribine gde su bili gostujući navijači, koji su ga, isprovocirani proslavom, pogodili kamenom.

Da podsetimo, Ivan Jovanović je pre nekoliko dana produžio ugovor sa atinskim timom do 2024. godine. Ovu sezonu su završili kao drugoplasirani iza Olimpijakosa, protiv koga su igrali čak četiri puta i niti jednom nisu poraženi, a interesantna je i činjenica da su crveno-beli protiv njih postigli samo jedan pogodak, što dovoljno govori o napretku koji je ekipa napravila pod Jovanovićem.

Mijat Gaćinović je na terenu proveo prvih 75 minuta i imao je veliki doprinos, s obziom na to da je jedanaesterac sviran upravo nad njim. Andrija Živković je odigrao ceo meč.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike