Miha ljut: Ne znam zašto služi prokleti VAR

01.11.2020

09:11 >> 10:20

0

Autor: Milan Nastić

Trener Bolonje traži da se znaju tačna pravila

Miha ljut: Ne znam zašto služi prokleti VAR
Copyright Tanjug/AP/PhotoMassimo Paolone/

Trener Bolonje Siniša Mihajlović nije krio zadovoljstvo što je njega ekipa pobedila Kaljari sa 3:2, ali je istako da mu nije jasna uloga VAR-a.

–  Želim samo da znam koja su prokleta pravila, jer VAR nekada ima uticaj, nekada nema, onda tu nešto nije u redu. Dosta pravi konfuziju, i desi se da niko niko ništa ne zna šta se dešava. Mi smo to najbolje osetili na svojoj koži. Prošle nedelje su nam poništili gol, zbog nekog prekršaja na sredini terena, a sada se isto dogodilo, a prihvatili su pogodak Kaljarija. Svi smo u haosu, jer pravila nisu određena – kazao je srpski stručnjak.

Način na koji je Bolonja stigla do druge pobede u Seriji A je impresivan. Dva puta su gubili i na kraju su stigli do tri boda protiv Kaljarija

On se osvrnuo i na važnu pobedu Bolonje, i čestitao momcima na velikoj borbi.
– Odigrali smo dobru utakmicu i zadovoljan sam rezultatom. Prethodnih kola nismo imali sreće, mislim da nam se sada sve vratilo. Raduje me što sam kod svojih igrača video veliku borbenost, i bez obzira na to što smo gubili dva puta, uspeli smo da preokrenemo rezultat i ostvarimo važan trijumf – poručio je Mihajlović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike