Kakva bomba u Seriji A: Matić za 12.000.000 evra dolazi u italijanskog velikana!

08.05.2022

08:20

0

Srpski fudbaler bi se tako pridružio Dušanu Vlahoviću u Juventusu

Kakva bomba u Seriji A: Matić za 12.000.000 evra dolazi u italijanskog velikana!
Nemanja Matić i Hari Megvajer - Copyright Profimedia.rs

Nemanja Matić sigurno na kraju sezone napušta Mančester junajted, a uveliko se spekuliše gde bi mogao da nastavi karijeru.

Prema pisanju engleskih medija, srpski fudbaler bi mogao da se preseli u Seriju A, konkretno u velikana italijanskog fudbala Juventus.

Naime, crno-beli iz Torina su spremni da za njega ponude 12.000.000 evra, što je znatno manje nego što je imao u klubu sa Old Traforda.

Njegova nedeljna plata u Torinu bila bi oko 100 hiljada evra, što je sasvim ok, s obzirom na to da je Matić već u poznim godinama igračke karijere.

Imajući u vidu da je Serija A liga koja "produžava karijere" i da stariji igrači tamo mogu da igraju na višem nivou, prelazak Matića u Juventus mogao bi da bude pun pogodak. 

U novom klubu bi ga sačekao Dušan Vlahović, a možda i Sergej Milinković-Savić, pa bi srpska kolonija pokušavala da vrati tim iz Torina na vrh italijanskog fudbala.

Inače, tokom karijere Matić je igrao za Kolubaru, Košice, Čelsi, Vitese,, Benfiku, ponovo Čelsi i Mančester junajted. U dresu Srbije je od 2008. do 2019. godine odigrao 49 mečeva uz dva gola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike