Lalatović se kune u troje dece i mrtvu majku: Nisam Pazarce nazvao Turcima, pakuju mi aferu, hoće da me oteraju! (VIDEO)

30.04.2022

14:20

0

Ključn meč za opstanak imao je žestoku uvertiru, da li je na pomolu novi skandal?

Lalatović se kune u troje dece i mrtvu majku: Nisam Pazarce nazvao Turcima, pakuju mi aferu, hoće da me oteraju! (VIDEO)
lalatović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

 Meč između Novog Pazara i kragujevačkog Radničkog imao je svoju nesportsku uvertiru, koja može podići mnogo prašine.

Sve se desilo pre početka utakmice, kada je trener gostiju stao pred kamere TV Arena sport i rekao da mu se "pakuje" afera, odnosno da mu se crta meta na leđima.

On je rekao da su neki mediji iz Novog Pazara izmislili njegovu izjavu u kojoj je za Pazarce rekao da su Turci i pokazao to javnosti.

- Prvo moram da kažem da izuzetno poštujem Novi Pazar i da je apsolutno zaslužio da opstane u ligi, što je sada u situaciji da uradi pred plej-of. Ali, ja se sad izvinjavam što moram ovo da kažem. Mene je to povredilo, doneo sam da svi pročitaju u Srbiji, jer je izašlo samo u Pazarskim novinama. "Skandal: Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima". To je izašlo ovde, u dogovoru da su to rekli igrači Kolubare. To su oni rekli njima, igračima i upravi. Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene... Gde će doći njihovi navijači dosta, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz – pričao je u dahu, u svom stilu Lalatović.

Potom je nastavio i kazao da je morao to da ispriča, da bi oni koji gledaju utakmicu znali šta mu se sprema.

- Ja znam da me Pazarci poštuju i vole, ja sam to zaslužio, ali članovi uprave Pazara i Kolubare koji su ovo preneli igračima... Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Ja se ne bojim, ali nisam to rekao, mogu se zakleti u svoje troje dece i u mrtvu majku. Mora Srbija da zna šta mi se sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Zašto, zato što radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi? – pitao je Lalatović.

Oba tima imaju po 32 boda i neophodna im je pobeda da bi izbegli direktno ispadanje iz lige.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike