Kapiten doneo prednost Liverpulu, a onda je usledila druga brzina Redsa! (VIDEO)

27.04.2022

20:49

0

Ništa od novog iznenađenja Viljareala

Kapiten doneo prednost Liverpulu, a onda je usledila druga brzina Redsa! (VIDEO)
Tan2022-4-27_222041578_0 - Copyright Tanjug/ AP Photo/Jon Super

Fudbaleri Liverpula stigli su do prednosti u dvomeču polufinala Lige šampiona. U prvom susretu, koji je igran na Ostrvu, ekipa Jirgena Klopa je slavila sa 2:0 (0:0), te pred revanš ima znatno lakši posao.

Večeras je izostalo novo iznenađenje Viljaerala, s obzirom na to da su Španci u prethodnoj rundi eliminisali torinski Juventus.

Redsi su na Enfildu do gola došli preko Henderson. Igrao se 53. minut kada je Henderson centrirao sa desnog krila, ali je lopta zakačila vrh kopačke Estupinjana, te prevarila gostujućeg golmana.

Tek su krenuli sa centra, Redsi su ponovo preuzeli napad, te u saradnji Salaha i Manea, u 55. minutu udvostručili vođstvo, 2:0.

Imali su fudbaleri Liverpula od prvog minuta terensku inicijativu, te više lopte u posedu. Konstantno su napadi išli ka golu španskog tima, ali je čitavo prvo poluvreme proteklo u napadima i pokušajima Redsa da probiju zid domaćina. Dva brza gola značila su upravo to.

Liverpul je potpuno kontrolisao dešavanja na terenu, Mohamed Salah je zaigrao prepoznatljivo, gotovo je plesao po Enfildu, te je u nastavku bilo pitanje kada će Liverpul uvećati razliku.

Ipak, na kraju, 2:0 za domaćina, a revanš će se igrati 3. maja, u Španiji.

Podsetimo, sinoć su u prvom polufinalnom susretu, fudbaleri Mančester sitija savladali Real Madrid sa 4:3, ali su nakon meča svi bili zadovoljni, jer je - pobedio fudbal. Kakav fudbal su pokazale oba tima zaslužuju sve pohvale, jer se čitavih 90 minuta igrao totalni fudbal.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike