Ovo je titula kojoj se niko ne raduje! Pariz je večeras grad apsurda – PSŽ se vratio na tron, a navijači kraj dočekali van stadiona! (VIDEO)

23.04.2022

21:55

0

Autor: 24sedam

Neverovatne scene na „Parku prinčeva“

Ovo je titula kojoj se niko ne raduje! Pariz je večeras grad apsurda – PSŽ se vratio na tron, a navijači kraj dočekali van stadiona! (VIDEO)
Pari Sen Žermen - Copyright Profimedia

Pariz je večeras bio grad apsurda, a PSŽ je osvojio titulu kojoj se na kraju niko nije radovao.

Mučno je ove subote bilo na „Parku prinčeva“. U goste je „svecima“ došao Lans, koji je iz „grada svetlosti“ odneo bod (1:1), ali time nije ugrozio jubilarnu 10. šampionsku krunu Pari Sen Žermena.

Ipak, malo ko se njoj radovao. Najvatreniji navijači PSŽ-a nikako ne mogu da oproste Mesiju, Nejmaru, Mbapeu i drugovima eliminaciju od madridskog Reala u osmini finala Lige šampiona, od koje je atmosfera na legendarnom stadionu u Parizu napeta do krajnjih granica.

Neretko su najveće zvezde kluba čašćavane zvižducima i uvredama, a one nisu izostale ni večeras, iako je Mesi u 68. minutu doneo izabranicima Marusija Poketina vođstvo. Međutim, kao što su obećali pre meča, deo navijača PSŽ-a je 15 minuta pre kraja napustio tribine „Parka prinčeva“ sa namerom da ispred njega dočekaju kraj utakmice i tu se malo poraduju povratku na šampionski tron.

Sumornu atmosferu u francuskoj prestonici Lans je znalački iskoristio, iako je od 57. minuta igrao sa igračem manje. Sačekali su gosti svoju priliku da dođu do boda protiv favorizovanog rivala, čija je odbrana poklekla u 88. minutu, kada je Žan na sjajan način krunisao proigravanje Mašada.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike