U nedelju je Miha zbog njega pobesneo, šta čeka Stankovića u četvrtak?

03.11.2020

11:04 >> 13:22

0

Autor: D. B.

UEFA donela pomalo čudno odluku

U nedelju je Miha zbog njega pobesneo, šta čeka Stankovića u četvrtak?
Copyright Profimedia

UEFA u Beograd šalje Italijana. Arbitar utakmice 3. kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Genta biće Mikael Fabri, a izbor baš ovog sudije za utakmicu mogao bi mnoge da začudi.

Fabri nema veliko iskustvo na međunarodnoj sceni, pošto ga nije bilo previše u klupskim takmičenjima Starog kontineta.

Pročitajte još: Miha ljut: Ne znam zašto služi prokleti VAR

Prošlog vikenda Fabri je sudio meč između Bolonje i Kaljarija na kome je domaćin pobedio sa 3:2. Zanimljivo, posle utakmice na njegov račun mnogo primedbi imao je trener Bolonje Siniša Mihajlović.

– Želim samo da znam koja su prokleta pravila, jer VAR nekada ima uticaj, nekada nema, onda tu nešto nije u redu. Dosta pravi konfuziju, i desi se da niko niko ništa ne zna šta se dešava. Mi smo to najbolje osetili na svojoj koži. Prošle nedelje su nam poništili gol, zbog nekog prekršaja na sredini terena, a sada se isto dogodilo, a prihvatili su pogodak Kaljarija. Svi smo u haosu, jer pravila nisu određena – besno je pričao Siniša o meču na kome je glavni arbitar bio Fabri.

Pročitajte još: Stankovićeva najveća briga za Gent – Milan Rodić

Ovog sudiju su mnogi stavili na stub srama i posle utakmice između Juventusa i Milana 2019. godine. Tada je propustio priliku da isključi Marija Mandžukića pošto je tadašnji napadač “stare dame” iz Torina šutnuo Alesija Romanjolija, što Fabri nije ni video.

Tokom 2019. još jedan njegov meč u kome je sudio Juventusu dospeo je pod lupu javnosti. Naime, Lacio je tada uspeo da nanese prvi poraz crno-belima u sezoni. Juventus je taj meč završio sa igračem manje, pošto je Fabri isključio Kvadrada pošto je ovaj startovao na Lacarija. Iako se sve dogodilo na 30 metara od gola Juventusa, Fabri je smatrao da je Lacari bio u gol šansu i pokazao je adutu šampiona Italije crveni karton.

U Beogradu će mu pomagati Đorđo Pereti i Alesandro Kostanco, a četvrti sudija biće Rosario Abiso. Utakmica trećeg kola L grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Genta igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu “Rajko Mitić” (21.00, Arena sport 1).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike